Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu cere alegeri anticipate peste Prut, desi Occidentul si-a manifestat sustinerea fata de actualul Parlament de la Chisinau: Situatia in Republica Moldova a degenerat in ultimele zile intr-o criza constitutionala

B1 B1,
Marcel Ciolacu cere alegeri anticipate peste Prut, desi Occidentul si-a manifestat sustinerea fata de actualul Parlament de la Chisinau: Situatia in Republica Moldova a degenerat in ultimele zile intr-o criza constitutionala

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, considera ca situatia din Republica Moldova a degenerat intr-o criza constitutionala, ce nu-si mai gaseste rezolvarea in actualul context. continuă pe B1

Oligarhul Vladimir Plahotniuc acuza o lovitura de stat si cere alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate

Republica Moldova se afla in pragul unui conflict major dupa ultimele evolutii de pe scena politica in care Partidul Socialist al presedintele pro-rus Igor Dodon s-a aliat cu pro-europenii din Blocul ACUM si au.

MARCEL CIOLACU, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Alianta PSD-ALDE are suficiente voturi singura

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, ca motiunea de cenzura care urmeaza sa fie depusa de opozitie nu va trece, adaugand ca Alianta PSD-ALDE are suficiente voturi ca aceasta motiune sa nu fie adoptata.

Scene uluitoare in CEX-ul PSD. Marcel Ciolacu: Oprisan, vrei bataie?. Cei doi lideri PSD s-au parat ca la gradinita

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, s-a plans in sedinta CEX de vineri ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, l-a injurat pe holurile sediului PSD. in replica, Ciolacu l-a intrebat, direct, in sedinta, daca vrea bataie. Marcel Ciolacu si Marian Oprisan sunt in tabere diferite. Liderul PSD Vrancea a avut un schimb de replici si cu primarul Capitalei Gabriela Firea, potrivit unor surse politice.

Marcel Ciolacu, intrebat daca l-a amenintat cu bataia pe Marian Oprisan: Nu-mi aduc aminte

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, s-a plans in sedinta CEX de vineri ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, l-a injurat pe holurile sediului PSD. in replica, Ciolacu l-a intrebat, direct,.

Marcel Ciolacu mentine suspansul privind candidatura sa la sefia PSD: O sa iau o decizie dupa o discutie cu doamna prim-ministru

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca nu stie daca va candida sau nu la sefia PSD, iar o decizie va fi luata doar dupa ce discuta cu premierul Viorica Dancila.

Marcel Ciolacu, declaratii inainte de intalnirea cu Dancila: Nu cred ca voi candida pentru functia de presedinte executiv al PSD

Marcel Ciolacu a facut declaratii inainte de intalnirea cu Viorica Dancila la Parlament. Presedintele Camerei Deputatilor sustine ca nu crede ca va candida pentru functia de presedinte executiv al.

PCRM pledeaza pentru alegeri anticipate

Comitetul Central al PCRM, condus de Vladimir Voronin, a anuntat ca priveste cu ingrijorare situatia politica de la Chisinau. Comunistii au comunicat ca pledeaza pentru alegeri parlamentare anticipate, insa in conditii noi - in cadrul legislatiei electorale care era in vigoare pana in anul 2009. De asemenea, PCRM vrea sa fie sanctionate partidele care au uzurpat puterea de stat si care au fost finantate din exterior.

Ministrul roman de Externe nu vede o problema ca la Chisinau sa fie organizate alegeri anticipate

Ministrul roman de Externe, Teodor Melescanu, a declarat ca nu e nicio problema ca la Chisinau sa fie organizate alegeri parlamentare anticipate in 6 septembrie, asa cum a decis Pavel Filip, desemnat presedinte interimar de Curtea Constitutionala, scrie News. ro.

Andrian Candu explica de ce a fost propusa data de 6 septembrie pentru eventuale alegeri anticipate

)Prim-vicepresedintele Partidului Democrat, Andrian Candu, explica de ce a fost aleasa data de 6 septembrie, zi de vineri, pentru eventuale alegeri parlamentare anticipate. Potrivit lui, acesta este termenul limita, conform legii, in care poate fi organizat un scrutin anticipat. Andrian Candu spuna ca a fost luat in considerare si faptul ca partidele politice ar trebui sa aiba timp pentru a se pregati de un asemenea scrutin, transmite IPN.

Presedintele interimar al Republicii Moldova anunta alegeri anticipate

Premierul Pavel Filip, care detine interimatul functiei de presedinte al Republicii Moldova, a semnat decretul de stabilire a alegerilor parlamentare anticipate pentru data de 6 septembrie. Este un termen.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )