Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Marcel Ciolacu vrea desfiintarea comisiei Iordache: Modificarea Codurilor sa se faca in Comisia juridica

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu vrea desfiintarea comisiei Iordache: Modificarea Codurilor sa se faca in Comisia juridica

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu propune desfiintarea Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, condusa de Florin Iordache. Ciolau a declarat marti, la Parlament ca transpunerea deciziei CCR privind Codurile penale se va face in Comisia juridica a Parlamentului. continuă pe Hotnews

Ciolacu vrea desfiintarea comisiei speciale Iordache

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca va propune desfiintarea comi.

MARCEL CIOLACU: Propun desfiintarea comisiei speciale Iordache

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca va propune desfiintarea comisiei speciale privind legislatia pe justitie, condusa de Florin Iordache.

Marcel Ciolacu vrea sa desfiinteze Comisia Iordache: A avut un impact public negativ asupra partidului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a afirmat marti ca va propune desfiintarea Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, condusa de Florin Iordache, pe motiv ca a avut un impact public negativ atat pentru partid cat si pentru Parlament. Ciolacu a explicat si ca transpunerea deciziei CCR privind Codurile penale se va face in Senat in cadrul Comisiei juridice.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Marcel Ciolacu vrea infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta dupa tragedia de la Caracal

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, va initia, in regim de urgenta, discutii cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta, care sa analizeze cauzele.

Marcel Ciolacu (PSD): Nu poate sa fie cineva vinovat moral pentru crimele de la Caracal. E o exceptie, nu se intampla in fiecare zi asa ceva (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca nu poate sa fie cineva vinovat moral pentru crimele de la Caracal. Afirmatia acestuia vine dupace presedintele Klaus Iohannis a.

Presedintele Camerei Deputatilor solicita comisie de ancheta in cazul Caracal; Marcel Ciolacu anunta discutii cu liderii grupurilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, va initia discutii, in regim de urgenta, cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta care sa analizeze cauzele care au dus la.

Toader face inventarul realizarilor Comisiei Iordache

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, da vina, din nou, pe Comisia Iordache, pentru dezastrul din actele normative privind sistemul judiciar. Totul intr-o postare pe Facebook, cu titlul despre realizarile Comisiei speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )