Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orban sustine ca Guvernul ia in calcul angajarea raspunderii pe desfiintarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

B1 B1,
Orban sustine ca Guvernul ia in calcul angajarea raspunderii pe desfiintarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul PNLia in calcul sa-si asume raspunderea in Parlament si pe eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. E posibila angajarea raspunderii si pe Se. continuă pe B1

Guvernul ia in calcul angajarea raspunderii pe desfiintarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Premierul Ludovic Orban a declarat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca guvernul analizeaza sa isi asume raspunderea si pe o lege de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari.

Eugen Tomac: PMP sustine PNL in angajarea raspunderii in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

PMP sustine demersul Guvernului Orban de raspunderein Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi, a anuntat, joi, presedintele Eugen Tomac. Este un lucru foarte bun, asa cum am spus inca de.

Orban, despre angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi: Nu exista niciun motiv pentru a fi considerata neconstitutionala

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista niciun motiv ca actul normativ privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin sa fie considerat neconstitutional, subliniind ca se asteapta ca judecatorii CCR sa aplice spiritul si litera Constitutiei si sa tina cont de faptul ca majoritatea romanilor sustine alegerea edililor din doua tururi de scrutin.

Reactia UDMR dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii: Vom sustine motiunea de cenzura a PSD

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a precizat, intr-o interventie pentru Adevarul, ca formatiunea din care face parte va sustine motiunea de cenzura a PSD, in cazul in care Guvernul recurge la angajarea raspunderii pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi.

VICTOR PONTA: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi s-ar putea sa pice la CCR

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova ca angajarea raspunderii de catre Guvern pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin s-ar putea sa pice la Curtea Constitutionala, avand in vedere ca mai sunt mai putin de sase luni pana la alegerile locale, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la B1 TV, ca parlamentarii PSD vor avea de ales intre doua rele: fie alegerea primarilor in doua tururi, proiect pentru care Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea, fie declansarea alegerilor anticipate.

Orban: Sistemul de alegeri in doua tururi permite cetatenilor sa schimbe primarul daca nu e bun Premierul a explicat de ce a ales angajarea raspunderii in Parlament

Ludovic Orban a declarat ca a ales varianta angajarii raspunderii pentru ca alegerea primarilor sa se desfasoare in doua tururi, deoarece o Ordonanta de Urgenta pentru aceasta masura putea fi atacata de.

Orban, despre motiunea promisa de Ciolacu: Parlamentarii PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, pentru ei Avem lucruri de facut, desfiintarea pensiilor speciale pentru deputati si senatori, de exemplu (VIDEO)

PNL guverneaza cu 21% din Parlamentul Romaniei, a afirmat joi seara, in direct pe B1 TV, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca nu isi va da demisia pentru declansarea alegerilor anticipate, desi.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )