Libnet.ro
UNICEF

06:15

Presedintele Iohannis: Guvernul Dancila, demis de drept in Parlament, si-a pierdut dreptul de a nominaliza comisarul european al Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis: Guvernul Dancila, demis de drept in Parlament, si-a pierdut dreptul de a nominaliza comisarul european al Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, la Bruxelles, ca un guvern demis de drept in Parlament nu are dreptul de a nominaliza comisarul european, avand in vedere ca acest cabinet nu va avea niciun rol. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european. O sa ma opun ferm la asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european, in contextul in care nu va avea niciun rol in viitoarea Comisie.

Turcan: Daca unii incep sa joace tot felul de dansuri de cochetarie si nu intra in forta pentru investirea unui nou guvern, este tinut in viata Guvernul Dancila

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, afirma ca partidul isi doreste sa se incheie aceasta perioada de instabilitate. Daca unii incep sa joace tot felul de dansuri din acestea de cochetarie si nu intra in forta pentru investirea unui nou guvern, practic este tinut in viata Guvernul Dancila, ceea ce nu cred ca-si doreste nimeni, spune Turcan.

Comisia Europeana: Presedinta aleasa a CE, von der Leyen, discuta cu guvernul demis si cu presedintele Iohannis si asteapta mai multe nominalizari de comisar UE

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este in contact cu mai multi interlocutori din Romania, printre care guvernul demis Dancila si presedintele Klaus Iohannis, si asteapta din partea Bucurestiului mai multe nume pentru selectia viitorului comisar european roman, a declarat, luni, la Bruxelles, o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene.

Viorica Dancila, despre presedintele Iohannis: Un om inactiv, un om insensibil la problemele oamenilor. Nu a fost presedintele Romaniei, ci al PNL

Liderul Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune despre presedintele Klaus Iohannis ca este un om inactiv, insensibil la problemele oamenilor si sustine ca aceasta nu a fost presedintele Romaniei, ci al Partidului National Liberal.

Kelemen Hunor, despre presedintele Iohannis: Am avut impresia ca este pregatit pentru orice varianta. El este in situatia cea mai comoda dintre toti actorii. Presedintele are oricum de castigat

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis este in situatia cea mai comoda dintre toti actorii politici, pentru ca, indiferent ce se va intampla dupa caderea Guvernului Dancila, presedintele are cel mai mult de castigat.

Scenariu-soc: Guvernul Dancila rezista pana la alegerile din 2020

Viata Guvernului interimar al Vioricai Dancila poate fi prelungita pana la alegerile din 2020, in cazul in care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anuntata deja de Viorica Dancila -.

Pana cand putem ramane cu Guvernul Dancila interimar. Explicatiile fostului sef al CCR Augustin Zegrean

Viata Guvernului interimar al Vioricai Dancila poate fi prelungita pana la alegerile din 2020, in cazul in care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anuntata deja de Viorica Dancila - neasigurarea cvorumului la votul de incredere pentru premierul desemnat. Pentru a asigura cvorumul, premierul desemnat are in fata o misiune delicata: sa convinga cvasimajoritatea parlamentarilor care au votat motiunea sa voteze Guvernul, deci sa aduca la aceeasi masa, pe langa PNL, ALDE, ProRomania, UDMR, PMP si minoritatile.

Presedintele Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Presedintele Iohannis va participa joi si vineri la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European. Pe agenda de discutii a reuniunii se afla subiecte care se refera, in principal, la viitorul buget.

Presedintele Iohannis, declaratie de presa la ora 17.00. Este asteptat sa anunte numele premierului

UPDATE -Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este asteptat sa anunte numele premierului desemnat. Conform Constitutiei, premierul desemnat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )