Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie in Parlament. Ce compromis va face Ludovic Orban pentru guvern

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in Parlament. Ce compromis va face Ludovic Orban pentru guvern

Ludovic Orban negociaza intens sustinerea pentru guvernul sau. Au mai ramas noua zile din termenul prevazut de Constitutie, iar partidele din opozitie nu se pot pune de acord in privinta. continuă pe Antena3

Primul lucru pe care il va face Ludovic Orban ca premier. Cum vor fi modificate pensiile

Ludovic Orban discuta cu presedintele Klaus Iohannis, marti, despre numirea in functia de premier al Romaniei. Liderul PNL a vorbit despre masurile pe care urmeaza sa le ia Guvernul in cazul in care el va fi noul prim-ministru al Romaniei, in conditiile in care in anul 2020 vor fi noi majorari de pensii si salarii.

Pe cati parlamentari trebuie sa convinga Ludovic Orban pentru a vota guvernul PNL

Ludovic Orban are nevoie de 233 de voturi pentru a-si implini visul, iar cabinetul sau sa se instaleze la Palatul Victoria. Fata de motiunea de cenzura, calculele de acum sunt mult mai complicate din cauza conditiilor.

PRESEDINTELE A DECIS: Ludovic Orban este propunerea pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul de premier, precizand ca guvernul va avea un mandat scurt. Acesta trebuie sa prezinte in 10 zile lista Guvernului pentru a obtine votul de investitura al Parlamentului.

VIDEO Iohannis: Am decis sa desemnez prim-ministrul in persoana lui Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul .

Ludovic Orban, PREMIERUL DESEMNAT de Klaus Iohannis: Liderul PNL trebuie sa formeze noul guvern(VIDEO)

UPDATE:Decretul prin Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier a fost publicat, marti seara, in Monitorul Oficial. in temeiul prevederilor art. 85 alin. 1) ale art.

Rasturnare de situatie in Guvernul Ludovic Orban. Schimbare totala de nume. Ce vor face Raluca Turcan si Rares Bogdan

Cu doar cateva ore inainte ca presedintele Klaus Iohannis sa anunte numele viitorului premier, un singur lucru pare sigur. Chiar numele acestuia: Ludovic Orban. in rest, numele viitorilor ministri se schimba.

Rasturnare de situatie in Guvernul Ludovic Orban. Ce nume au aparut peste noapte pentru ministere-cheie

Premierul desemnat Ludovic Orban pregateste un Guvern suplu: 15 sau 16 ministere. Jurnalistii de la Adevarul au prezentat oprimaschita a viitorului Executiv. Deocamdata, liberalii.

Detaliu amuzant: Ce se va intampla daca Ludovic Orban va fi numit premier

Posibila numire a presedintelui PNL, Ludovic Orban, in functia de premier al Romaniei, dupa desemnarea sa de catre presedintele Klaus Iohannis si un vot favorabil in Parlament, ar aduce o situatie amuzanta.

Ludovic Orban: Sunt optimist, cred ca vom reusi sa trecem noul guvern (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, s-a declarat optimist in privinta saselor ca guvernul pe care il va forma sa treaca de votul din Parlament. Liderul PNL a refuzat insa sa faca precizari referitoare.

Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Liberalii vor sa vina in Parlament cu lista ministrilor noului guvern saptamana viitoare, miercuri sau joi. Pana atunci, Ludovic Orban va avea negocieri succesive cu partidele care au sustinut motiunea de cenzura, in discutii urmand a fi abordate si variantele pe care liberalii le-au pus pe hartie pentru noul Cabinet. Pe lista lui Orban, pentru fiecare minister sunt luate in calcul mai multe nume, iar in privinta cooptarii altor partide la guvernare varianta PMP are sanse reduse de vreme ce ALDE si UDMR si-au exprimat public opozitia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )