Libnet.ro
UNICEF

12:15

Robert Negoita, critici dure la adresa taberei Dragnea

Antena3 Antena3,
Robert Negoita, critici dure la adresa taberei Dragnea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a sustinut luni, inaintea reuniunii Comitetului Executiv National al PSD, ca la cabinetul lui Liviu Dragnea de la Parlament s-au strans semnaturi de la liderii. continuă pe Antena3

Robert Negoita (PSD Sector 3): Profund in neregula, neprincipial daca s-au strans semnaturi pentru demiterea lui Mihai Tudose / De ce trebuie sa luam azi o decizie? / Si Niculae Badalau critica initiativa

Seful PSD Sector 3, Robert Negoita, a declarat, inainte de a intra in sediul partidului, ca, daca informatia potrivit careia 30 de presedinti de organizatii judetene ale PSD au semnat in biroul lui Liviu Dragnea o cerere de retragere a sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, acest lucru ar fi profund in neregula si neprincipial.

Gabriela Firea, atac in premiera la adresa lui Dragnea si critici pentru Tudose: A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. Au gresit amandoi!

Gabriela Firea i-a criticat duminica atat pe Liviu Dragnea, cat si pe Mihai Tudose pentru inceperea conflictului din partid si le-a cerut sa inceteze disputele. Primarul Capitalei a lansat in postarea sa de pe Facebook un atac in premiera la Liviu Dragnea, spunand ca A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. O analiza democratica reala, in forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele doua crize politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )