Libnet.ro
UNICEF

23:00

Stirile ProTV: Scandal n Parlament. Deputatul PSD Liviu Plesoianu, gata sa se bata cu un deputat USR

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Scandal n Parlament. Deputatul PSD Liviu Plesoianu, gata sa se bata cu un deputat USR

Atmosfera foarte tensionata, miercuri, in Parlament, unde doi deputati - unul de la PSD si celalalt de la USR - au fost gata sa se bata. continuă pe Hotnews

SCANDAL in Parlament: Social-democratul Liviu Plesoianu, la un pas de bataie cu un deputat USR (VIDEO)

La un pas de bataie in Parlament. Liviu Plesoianu de la PSD si deputatul USR Ionut Mosteanu au avut o confruntare care era gata sa se transforme in bataie. Scandalul a pornit dupa o interventie in plen a.

Scandal in Parlament. Doi deputati, aproape de bataie. Dupa ce l-a premiat Sputnik pentru serviciile aduse rusilor, azi a sarit la scandal

Deputatul PSD Liviu Plesoianu si USR-istul Ionut Mosteanu s-au certat din cauza activitatii CNA, institutie care a fost acuzata ca nu actioneaza corespunzator pentru sanctionarea derapajelor televiziunilor, discutia ajungand sa escaladeze, dupa ce social-democratul a mers nervos la reprezentantul USR.

Plesoianu insista. Deputatul PSD cere din nou expulzarea lui Hans Klemm, ambasadorul american in Romania

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a cerut pe pagina sa de Facebook, expulzarea ambasadorului SUA in Romania, Hans Klemm, dupa ce acesta din urma si-a aratat sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi, care a fost chemata la audieri de catre Sectia pentru investigarea magistratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )