Libnet.ro
UNICEF

14:15

Turcan: Motiunea PSD nu va trece. Vom ajunge la alegerea primarilor in doua tururi

Antena3 Antena3,
Turcan: Motiunea PSD nu va trece. Vom ajunge la alegerea primarilor in doua tururi

Viceprim-ministrul Raluca Turcan si-a exprimat convingerea ca nu va trece motiunea pe care PSD intentioneaza sa o depuna, dupa ce Guvernul a anuntat ca isi va angaja raspunderea in Parlament cu privire la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. continuă pe Antena3

Deputatul USR Ionut Mosteanu: Nu impartasesc entuziasmul legat de asumarea pe alegerea primarilor. Nu plec dupa fente PNL

Deputatul USR Ionut Mosteanu spune ca nu impartaseste entuziasmul legat de asumarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi si ca nu pleaca dupa fente ale PNL, asa cum nu a plecat nici dupa fentele PSD. El sustine ca astfel se va ajunge la o motiune care probabil va trece, ca nu o sa mai avem primari in doua tururi si incepe mecanismul pentru anticipate, pe un scenariu gresit insa. Estimarea mea e . ) ca vom ramane cu alegeri de primari intr-un tur si cu o criza guvernamentala, afirma deputatul USR.

Iohannis confirma ca Guvernul pregateste OUG pentru alegeri locale in doua tururi. Vom ajunge si la anticipate. Nu i-am cerut demisia premierului

Presedintele Klaus Iohannis confirma ca Guvernul PNL va modifica legislatia electorala. Adevarul a anuntat ca Executivul condus de Ludovic Orban pregateste o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi. Seful statului sustine ca se va ajunge la alegeri anticipate. Romanii isi doresc ca PSD sa plece de la putere, sustine Iohannis.

Raluca Turcan explica de ce a sustinut inital alegerea primarilor intr-un tur

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a explicat joi seara de ce in 2011 a votat pentru alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin, dar a apreciat si ca senatorul PSD Titus Corlatean a avut un demers politicianist prin sesizarea Comisiei de monitorizare a statelor membre apartinand Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la B1 TV, ca parlamentarii PSD vor avea de ales intre doua rele: fie alegerea primarilor in doua tururi, proiect pentru care Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea, fie declansarea alegerilor anticipate.

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul .

ALDE sustine PNL privind alegerea primarilor in doua tururi

Purtatorul de cuvant ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a declarat joi pentru STIRIPESURSE. RO, dupa ce Guvernul a anuntat ca-si va angaja raspunderea in Parlament pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, iar PSD si UDMR vor depune o motiune de cenzura, ca ALDE nu va da niciun vot pentru demiterea Guvernului in acest caz punctual, ca nu va participa la formarea unei noi majoritati parlamentare, dar ar putea vota o motiune de cenzura doar daca Guvernul si-ar angaja raspunderea si pe un proiect care ar indigna ALDE.

Surse: Guvernul pregateste ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi

Guvernul Orban pregateste o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi, sustin surse guvernamentale pentru Adevarul. OUG ar putea fi adoptata peste doua saptamani, daca PSD va refuza sa puna pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul de lege identic. Indiferent de modul in care PNL va modifica legea electorala, fie prin OUG, fie prin proiect legislativ, tot CCR va avea ultimul cuvant de spus.

Surse. Guvernul pregateste ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cand va fi adoptata

Guvernul Orban pregateste o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi, sustin surse guvernamentale pentru Adevarul. OUG ar putea fi adoptata peste doua saptamani, daca PSD va refuza sa puna pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul de lege identic. Indiferent de modul in care PNL va modifica legea electorala, fie prin OUG, fie prin proiect legislativ, tot CCR va avea ultimul cuvant de spus.

Orban, despre angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi: Nu exista niciun motiv pentru a fi considerata neconstitutionala

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista niciun motiv ca actul normativ privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin sa fie considerat neconstitutional, subliniind ca se asteapta ca judecatorii CCR sa aplice spiritul si litera Constitutiei si sa tina cont de faptul ca majoritatea romanilor sustine alegerea edililor din doua tururi de scrutin.

Orban: Am luat decizia de a ne angaja raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul PNL isi va angaja raspundereain Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi. PNL sustine alegerea primarilor cu jumatate +1 dintre.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )