Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vicepresedintele USR: Nu excludem posibilitatea sa nu votam Guvernul Orban in Parlament

Antena3 Antena3,
Vicepresedintele USR: Nu excludem posibilitatea sa nu votam Guvernul Orban in Parlament

USR nu exclude varianta ca USR sa nu voteze Guvernul Orban in Parlament, a declarat Vlad Alexandrescu, vicepresedintele USR, la Antena 3. Nu excludem posibilitatea ca USR sa nu voteze Guvernul Orban in. continuă pe Antena3

USR vine cu noi conditii pentru a vota Guvernul Orban. Ce solicitari de ultim moment are partidul lui Barna

USR a anuntat noi conditii pentru a sprijini la votul din Parlament Guvernul Orban. Pe langa primele patru conditii, enuntate, luni noapte, formatiunea condusa de Dan Barna pluseaza cu alte cerinte pe care le vor indeplinite de liberali.

Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul Orban. Va fi greu de acceptat pentru liberali

In urma cu o zi, presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o conferinta de presa, cine este noul prim-ministru al Romaniei. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ce conditie are pentru noul premier Ludovic Orban. Politicianul a dezvaluit in ce mod poate sustine ALDE in Parlament investirea Guvernului Orban. Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul .

Liderul PSD, Viorica Dancila, ameninta cu excluderea din partid a celor care sustin Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le atrage atentia celor din partid ca cei care vor sustine la vot Guvernul Orban vor suporta consecinte. E o decizie pe care am luat-o, toti presedintii.

Surse. 11 nume de ministri din Guvernul Orban. Surprize: Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt printre ei

Europarlamentarul Rares Bogdan, vehiculat pentru Ministerul de Interne sau pentru Ministerul Apararii, nu intra in Guvernul Orban si isi va continua activitatea la PE sustin surse politice pentru Adevarul. Raluca Turcan ar prefera sefia Camerei Deputatilor in detrimentul Ministerului Educatiei. Adevarul va prezinta in exclusivitate 11 nume pregatite de PNL pentru viitorul Guvern. Presedintele Klaus Iohannis va avea ultimul cuvant.

Rares Bogdan, anunt-bomba la Sinteza zilei. Planul de rezerva al PNL daca Guvernul Orban nu trece de Parlament

Rares Bogdan a explicat, miercuri, la Sinteza zilei, ce se intampla in cazul in care negocierile pentru viitorul guvern vor esua si noul Executiv nu va reusi sa treaca de Parlament. Exista plan de.

De ce va trece guvernul Orban de parlament la prima strigare? Pentru ca toata lumea pierde daca nu trece

Exista argumente din care rezulta ca toate partidele au interesul sa treaca guvernul Orban in parlament la prima solicitare de investire. Timpul ramas pana la prezentarea in parlament este suficient sa risipeasca aburii razboiului fara castigatori. Niciun partid nu castiga nimic din prelungirea situatiei incerte actuale.

Tariceanu pune o conditie clara pentru ca ALDE sa sustina Guvernul Orban

ALDE poate sustine in Parlament investirea Guvernului Orban, dar nu neconditionat, a declarat, miercuri, presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, care a precizat ca printre conditii se numara.

Culise. Ce sfori se trag pentru Guvernul Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban va anunta structura si componenta noului Guvern saptamana viitoare. intre timp, in PNL sunt duse negocieri intense pentru un loc in Guvern sau pentru a fi lasat in afara Executivului, de teama ca va fi doar unul de sacrificiu.

Principala conditie a partidului lui Basescu pentru a sustine guvernul Orban

Miercuri, la finalul intalnirii cu liderul PNL, presedntele PMP Eugen Tomac a dezvaluit care e principala conditie a partidului pe care il conduce pentru a sustine guvernarea Orban si anume infiintarea unei structuri speciale care sa gestioneze relatia cu Republica Moldova.

SONDAJ. Credeti ca Guvernul Orban va trece de votul Parlamentului?

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat marti pe liderul PNL, Ludovic Orban, in functia de prim-ministru. Dupa consultarile cu partidele politice parlamentare si formatiunile politice parlamentare, am tras.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )