Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta, despre episodul Martea Neagra: I-am zis, fii atent ca tu o sa ajungi la puscarie

B1 B1,
Victor Ponta, despre episodul Martea Neagra: I-am zis, fii atent ca tu o sa ajungi la puscarie

Victor Ponta a povestit episodul Martea Neagra din Parlament Romaniei. intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, fostul premier a amintit de modificarea din 2013 a doua proiecte de lege pentru modificarea. continuă pe B1

Victor Ponta, despre condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul: Asa multe voturi a furat de-am pierdut referendumul... (VIDEO)

Victor Ponta vede anumite fisuri in modul de functionare a anumitor institutii, dat fiind ca Liviu Dragnea s-a trezit cu o condamnare in dosarul Referendumul, unde chiar nu era vinovat, dar in legatura cu.

Victor Ponta, despre culisele candidaturii sale la prezidentiale: Dragnea se visa sef de partid si premier. M-a sabotat!

Victor Ponta a declarat ca a ajuns sa candideze impotriva lui Klaus Iohannis in urma unor presiuni. Totul, in urma insistentelor lui Liviu Dragnea, care se voia sef de partid si premier. El a mai spus ca dupa.

Victor Ponta, despre jocurile DNA - Iohannis: Condamnarea lui Dragnea...

Victor Ponta a declarat ca, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, a vorbit cu Iohannis si au convenit ca el sa ramana premier. Ulterior, atat el, cat si Liviu Dragnea au inceput sa aiba probleme cu.

Victor Ponta, despre sustinerea pe care PSD-istii i-au acordat-o lui Dragnea la Congres: Puteti sa-l puneti si pe Kim Jong-un sa-i intrebe, s-ar putea sa fie chiar mai entuziasti (VIDEO)

Victor Ponta l-a comparat pe Liviu Dragnea cu Kim Jong-un. Fostul premier s-a gandit la aceasta comparatie dupa momentul de la Congresul PSD, in care Dragnea i-a intrebat pe social-democratii prezenti daca il.

Udrea a propus-o pe Bica si a sustinut-o Dragnea. Tot el a zis ca e bine cu Kovesi la DNA

Victor Ponta a sustinut, astazi, intr-un interviu, ca la numirea procurorilor-sefi in 2012 Elena Udrea a propus-o pe Alina Bica la DIICOT si a sustinut-o Liviu Dragnea, care a declarat si ca e bine sa fie numita Codruta Kovesi la DNA, pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD.

Victor Ponta lamureste adevarul istoric despre numirea procurorilor Kovesi, Bica si Nitu. Le-am zis: Primii pe care ii baga in puscarie sunteti voi!

Fostul premier Victor Ponta a dat detalii despre controversatul episod al numirii procurorilor. Ponta a declarat, intr-un interviu acordat stiripesurse. ro, ca a cedat, la insistentele lui Liviu Dragnea, dar si.

Victor Ponta, lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un interviu la stiripesurse. ro. ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz, intr-un interviu la stiripesurse. ro.

Victor Ponta lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un interviu la stiripesurse. ro. ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni si Transgaz.

Liviu Dragnea ameninta cu noi dezvaluiri despre Victor Ponta: ii las sa se afunde si mai mult

Razboiul dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta pare sa fie abia la inceput. Dupa ce Victor Ponta a replicat dur seriei de dezvaluiri lansate marti seara de presedintele PSD, Dragnea a anuntat ca e abia.

Victor Ponta dezvaluie MOTIVUL DEMISIEI dupa COLECTIV! A doua zi m-am dus la DRAGNEA! Nu suportam sa aud ca sunt CRIMINAL

Victor Ponta a dezvaluit detalii incendiare despre plecarea sa din fruntea Guvernului dupa tragedia de la clubul Colectiv si despre rolul pe care actualul presedinte PSD, Liviu Dragnea le-a avut atunci cand a decis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )