Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viorica Dancila anunta ca va negocia cu UDMR sustinerea Guvernului: Este normal sa discut

B1 B1,
Viorica Dancila anunta ca va negocia cu UDMR sustinerea Guvernului: Este normal sa discut

Premierul Viorica Dancila a declarat ca va discuta cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinere Guvernului in Parlament, informeaza Agerpres. Prezenta, vineri, la Iasi, sefa Executivului a precizat ca. continuă pe B1

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va sprijini construirea unei forte navale militare

Premierul Viorica Dancila reafirma, in mesajul transmis joi cu ocazia Zilei Marinei Romane, intreg sprijinul echipei guvernamentale pentru construirea unei forte navale militare care sa sustina si sa protejeze si mai bine interesele nationale in plan.

Viorica Dancila anunta demiteri de lideri PSD dupa prezidentiale: Si eu imi asum. Acolo unde rezultatele nu sunt bune trebuie sa luam masuri ferme

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, dupa Conferinta de alegeri a filialei din Dolj, ca este de acord cu ideea ca sefii filialelor PSD care nu ating tinta electorala sa fie schimbati din functii.

Viorica Dancila, despre cazul Caracal: Nu este normal sa incercam sa politizam un astfel de eveniment tragic. Nu pot eu sa spun daca sunt sau nu multumita de ancheta

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa precizeze daca este sau nu multumita de felul in care se defasoara ancheta in cazul Caracal. Prezenta la Conferinta judeteana a Organizatiei PSD Dolj,.

Viorica Dancila va discuta cu Kelemen Hunor despre sustinerea Guvernului in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat, la Iasi, ca va discuta cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinerea Guvernului in Parlament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Viorica Dancila, intrebata ce le transmite tinerilor care vor sa plece din tara din cauza unui guvern bazat pe hotie: Sunt medici din Ungaria care vor sa vina in Romania

Premierul Viorica Dancila a fost apostrofata, vineri, de un protestatar, la iesirea de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Barbatul a intrebat-o pe sefa Guvernului ce mesaj le-ar putea transmite.

Viorica Dancila: Venim cu remaniere, nu cu restructurare, acolo unde ministrii nu au indeplinit criteriile sau programul

Premierul Viorica Dancilaneaga zvonurile legate de restructurarea Guvernului. Totodata, Viorica Dancila sustine ca nu va veni cu alt program de guvernare in Parlament si ca, in schimb, va face unele.

Dancila anunta remanierea pentru inceputul lunii septembrie. Ce mesaj are pentru Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca remanierea guvernamentala va avea loc la inceputul lunii septembrie, dar si faptul ca PSD nu va veni cu alt program de guvernare.

VIORICA DANCILA: Modul in care vom ajusta programul de guvernare - prioritar

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Am avut intalniri in coalitie si am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE ------ Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, ieri, dupa sedinta CExN, ca prioritar acum este modul in care va fi ajustat programului de guvernare, dar si modul in care va fi organizata campania pentru pentru alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

Viorica Dancila: Este prima oara cand vin cu elicopterul

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a folos.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )