Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ludovic Orban, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Cu siguranta vom depune una

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Cu siguranta vom depune una

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca in mod sigur PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban spune ca n mod sigur PNL va depune motiune de cenzura mpotriva Guvernului si n actuala sesiune: Cautam momentul n care vor fi sansele cele mai mari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca in mod sigur PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara, transmite News. ro.

Noi proteste masive impotriva Guvernului Dancila anuntate de sindicalistii de la CFR Marfa

Sunt anuntate noi proteste masive impotriva Guvernului PSD-ALDE. Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane FNFMCV) si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor.

Ludovic Orban s-a decis: Va depune o motiune de cenzura, dar nu stie cand

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca in mod sigur formatiunea pe care pe conduce va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara. Doar ca presedintele.

PNL va depune o motiune de cenzura

Presedintele Partidul National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca in mod sigur PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara, informeaza News. ro.

Ludovic Orban denunta starea absolut catastrofala din sistemul de sanatate. Motiune impotriva Sorinei Pintea

Opozitia a mai luat la tinta un ministru al Cabinetului Dancila. Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul pe care il conduce va depune saptamana viitoare o motiune impotriva ministrului.

Ludovic Orban dinamiteaza OFITERII ACOPERITI din politica: Tariceanu, parte a asa - zisului STAT PARALEL?! Declaratii BOMBA ale sefului PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, vineri despre ofiterii acoperiti din politica. Dupa ce Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi seara, ca in ALDE exista acoperiti Detalii AICI), Orban s-a.

Ludovic Orban, reactie in scandalul angajarii sale: Nu va voi da niciun raspuns pe tema aceasta

Ludovic Orban si-a pierdut cumpatul in urma cu putin timp in fata jurnalistilor care ii cereau lamuriri despre cel mai contriversat subiect care il priveste, locul sau de munca. Orban a refuzat sa dea.

Orban, despre decizia privind mutarea ambasadei la Ierusalim: Guvernul da cu piciorul unui efort constant de peste 30 de ani de politica externa n zona si ncalca grav Constitutia Romniei

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri ca o decizie cu privire la mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim nu poate fi luata decat de presedintele tarii si a somat Guvernul sa renunte la orice demers institutional in aceasta directie, transmite Agerpres. Orban a afirmat si Guvernul incalca grav Constitutia prin aceasta decizie.

Orban, despre mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim: Guvernul incalca grav Constitutia Romaniei. Da cu piciorul la peste 30 de ani de politica externa

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca Guvernul, prin adoptarea memorandumului privind inceperea procedurii de mutare a ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, ar incalca grav Constitutia Romaniei. Mai mult, Orban a spus ca o asemenea decizie ar trebui luata doar de seful statului, dar tinand cont de acordurile internationale si de negocierile pentru pace in Orientul Mijlociu.

Ludovic Orban refuza sa isi spuna locul de munca: Nu am probleme de legalitate sau moralitate pe aceasta tema (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, isi tine la mare secret locul de munca. Liderul liberalilor traieste dintr-un salariu incasat de la o firma apropiata de un membru al partidului. Orban nu a vrut sa dea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )