Libnet.ro
UNICEF

05:15

Noi dezvaluiri despre alegerile din 2009: Liderii PSD se suspectau de tradare

Adevărul Adevărul,
Noi dezvaluiri despre alegerile din 2009: Liderii PSD se suspectau de tradare

Audierile de la Comisia parlamentara pentru anchetarea alegerilor din 2009 au adus la suprafata noi detalii despre lupta din interiorul partidelor, cum ar fi faptul ca liderii PSD nu aveau incredere unii in altii, suspectandu-se de tradare. continuă pe Adevărul

Ofiter de contrainformatii, dezvaluiri socante in Comisia de ancheta: Armata s-a implicat in alegerile din 2009

Doru Paraschiv a dezvaluit la Comisia de ancheta ca Armata, prin Directia generala de informatii a apararii, s-a implicat in alegerile prezidentiale din 2009, de partea lui Traian Basescu. El a adauga.

Foarte multe persoane au fost interceptate illegal

Fostul colonel de contrainformatii militare Doru Paraschiv a sustinut, astazi, in Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca in Ministerul Apararii se formase un comitet menit sa il ajute pe Traian Basescu sa castige alegerile si ca foarte multe persoane au fost supravegheate fara mandat, el sustinand ca exista urme, potrivit unei surse din presa.

Comisia Alegeri 2009. Udrea: PSD voia sa obtina blocarea validarii alegerilor cu ajutorul unor judecatori de la Curtea de Apel. Catalin Voicu se ocupa de asta

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale, a declarat, joi, ca grupul de social-demcorati din jurul lui Mircea Geoana urmareau sa obtina blocarea validarii alegerilor din 2009 cu ajutorul unor judecatori la Curtea de Apel. De acest lucru urma sa se ocupe Catalin Voicu, membru PSD care ar fi pastrat legatura cu diferiti judecatori si care ii ajuta pe colegii sai si cu dosarele penale.

Fost colonel de contrainformatii in Armata:Inaintea turului I al prezidentialelor din 2009 au fost supravegheate foarte multe persoane fara mandat

Fostul colonel de contrainformatii in Directia Generala de Informatii a Armatei Doru Paraschiv a sustinut, joi, ca au fost supravegheate foarte multe persoane fara mandat inaintea turului I al alegerilor prezidentiale din 2009, informeaza Agerpres.

Noi detalii despre taierea porcului in curtea SRI. Cand ar fi parlit porcul Kovesi cu Dragnea si Coldea

Jurnalistul Dan Andronic a venit cu detalii despre taierea porcului care ar fi avut loc in curtea SRI, dupa ce Victor Ponta a spus ca Liviu Dragnea ar fi taiat porcul impreuna cu Florian Coldea si.

Atac devastator din PNL: Guvernul PSD a distrus structura bugetului, a omorat investitiile si a scos Romania cu un picior din UE

Guvernul PSD-ALDE a pus economia tarii pe butuci, sustine senatorul liberal Florin Citu, care a intocmit un bilant al efectelor implementarii programului de guvernare. Potrivit liberalului,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2207 seconds )