Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ovidiu Raetchi (PNL): La o zi dupa noul dosar al lui Dragnea, PSD a blocat procedura pentru achizitia sistemului Patriot

Adevărul Adevărul,
Ovidiu Raetchi (PNL): La o zi dupa noul dosar al lui Dragnea, PSD a blocat procedura pentru achizitia sistemului Patriot

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca senatorii PSD au boicotat marti sedinta Comisiei de Aparare in care urma sa fie discutata procedura parlamentara pentru achiztia sistemului Patriot. Raetchi crede ca nu intamplator absenta senatorilor PSD vine in contextul in care Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare in dosarul Teldrum, cu un prejudiciu estimat la 27 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Iordache: Noul dosar al lui Dragnea, fara indoiala o interpretare gresita a legii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat luni, la scurt timp dupa punerea sub acuzare a lui Liviu Dragnea de catre DNA, ca noul dosar al liderului PSD este fara indoiala o interpretare eronata de catre procurorii DNA a legii si ca trebuie facute mai multe precizari, astfel incat sa nu mai existe interpretari, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa noul dosar penal: Nu demisionez. Este un atac violent, miza fiind preluarea PSD. Coalitia nu e afectata, eu sunt afectat

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca nu demisioneaza nici din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, nici din fruntea partidului, dupa ce procurorii DNA l-au pus azi sub acuzare in dosarul Teldrum, cu un prejudiciu de 27 de milioane de euro. Dragnea s-a ferit sa spuna ca e un dosar politic, dar sustine ca miza este preluarea PSD.

Dragnea, prima reactie dupa noul dosar penal: Nu demisionez. Este un atac violent, miza fiind preluarea PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca nu demisioneaza nici din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, nici din fruntea partidului, dupa ce procurorii DNA l-au pus azi sub acuzare in dosarul Tel Drum, cu un prejudiciu de 27 de milioane de euro. Dragnea s-a ferit sa spuna ca e un dosar politic, dar sustine ca miza este preluarea PSD.

Tariceanu, despre noul dosar al lui Dragnea: O incercare de rasturnare a actualei coalitii si a Guvernului

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca punerea sub acuzare de catre DNA a liderului PSD, Liviu Dragnea, intr-un nou dosar de coruptie se inscrie in siajul precedentelor din ultima vreme care arata o incercare de rasturnare a actualei coalitii si a Guvernului.

Megaafacerea TelDrum. Cum a creat Dragnea un sistem abonat 18 ani la banii publici/ Prejudiciul in noul dosar: 30 de milioane de lei si 20 de milioane de euro

Prejudiciu imens in noul dosarcare il vizeaza pe Liviu Dragnea! DNA a transmis ca in aceasta speta prejudiciul este de aproximativ 30 de milioane de lei prin abuz in serviciu si alte.

Dosar TelDrum: Dragnea, turnat la DNA de colegii din PSD

Liviu Dragnea a fost turnat la DNA de mai multi lideri din PSD, cel putin asta rezulta din ordonanta de incepere a urmaririi penale impotriva liderului PSD, in dosarul TelDrum , emisa de procuroarea DNA Carmen Lancranjan.

PNL cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor

PNL i-a cerut, luni, liderului PSD Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, afirmand.

Ce pregateste PSD dupa acuzarea lui Liviu Dragnea

In PSD este fierbere dupa punerea sub acuzare a lui Liviu Dragnea. Pe de o parte, se vorbeste despre organizarea unui mega-miting de sustinere pentru presedintele PSD si-l acuza pe Iohannis ca foloseste.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )