Libnet.ro
UNICEF

15:01

USR afirma ca Liviu Dragnea a pierdut majoritatea parlamentara

Antena3 Antena3,
USR afirma ca Liviu Dragnea a pierdut majoritatea parlamentara

Deputatul USR Stelian Ion sustine ca presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pierde majoritatea parlamentara, precizand ca dezbaterea din plen a proiectul de lege privind combaterea spalarii banilor. continuă pe Antena3

Dragnea pierde majoritatea in Camera Deputatilor

Deputatul USR Stelian Ion sustine ca presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pierde majoritatea parlamentara, precizand ca dezbaterea din plen a proiectul de lege privind combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului a fost amanata pentru ca nu exista majoritatea pentru a fi adoptat.

Ferma fiului lui Liviu Dragnea, in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina africana

Ferma Salcia, singura ferma comerciala de porcine din judetul Teleorman, detinuta majoritar de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea - liderul PSD, este in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina.

Victor Ponta vrea sa incheie lupta cu Liviu Dragnea: Ce a promis fostul premier

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri seara ca vrea sa puna capat luptei sale cu Liviu Dragnea si, ca atare, nu va mai pronunta numele liderului PSD in aparitiile sale publice. Nu.

Liviu Dragnea: Trebuie vazut daca articolele au fost declarate neconstitutionale pe fond sau pe forma

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca trebuie vazut daca articolele din Codul de procedura penala au fost declarate neconstitutionale pe fond sau pe forma de catre Curtea.

PSD se reorienteaza dupa esecul referendumului. Liviu Dragnea vorbeste despre PARTENERIATUL CIVIL

Dupa esecul referendumului, PSd se gandeste la parteneriatul civil. Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in sedinta CEx se va decide daca va fi sustinut un astfel de proiect proiect de lege, scrie.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce OUG pentru legile justitiei a fost publicata

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce OUG pentru legile justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial. Seful Camerei Deputatilor a spus ca nu il priveste daca procurorul care ii instrumenteaza.

Tudor Chirila: Ma numesc Liviu Dragnea si vreau sa f*t Romania din toate pozitiile

Tudor Chirila a postat un nou mesaj extrem de acid la adresa lui Liviu Dragnea, a Guvernului PSD-ALDE si a ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Am un mare dosar de coruptie, sunt seful celui mai mare si.

Victor Ponta dezvaluie cine ii asigura paza lui Liviu Dragnea: E pazit de...

Fostul premier Victor Ponta sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea si prim-ministrul Viorica Dancila ar fi angajat firme private care sa le asigure protectia, in conditiile in care atat ei, cat si seful.

Comuna in care a copilarit Liviu Dragnea, DATOARE VANDUTA la Tel Drum. Se cere EXECUTAREA SILITA

Liviu Dragnea si-a amanetat comuna in care a copilarit. Localitatea Saelele din Teleorman, unde a batut mingea seful PSD in anii de scoala primara, datoreaza Tel Drum nu mai putin de 2,3 milioane de.

Comuna Saelele, unde a copilarit Liviu Dragnea, executata silit de Tel Drum

Comuna Saelele, din judetul Teleorman, unde a copilarit Liviu Dragnea, a fost executata silit de societatea Tel Drum, dupa ce mai multe lucrari de canalizare realizate in comuna nu au fost achitate. Decizia Judecatoriei Turnu Magurele e definitiva, deoarece Primaria nu a facut contestatie.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )