Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ana Birchall: Plangerea penala a PNL la adresa premierului Viorica Dancila si a presedintelui PSD Liviu Dragnea reprezinta un gest de imagine ridicol

Adevărul Adevărul,
Ana Birchall: Plangerea penala a PNL la adresa premierului Viorica Dancila si a presedintelui PSD Liviu Dragnea reprezinta un gest de imagine ridicol

Daca PNL doreste sa actioneze ca partid democratic de opozitie, atunci are la dispozitie instrumentele parlamentare garantate de Constitutie. Atacul la adresa premierului Viorica Dancila prin sesizarea Parchetului este un gest politicianist ieftin, sustine vicepremierul Ana Birchall. continuă pe Adevărul

Carmen Dan, despre plangerea penala depusa de Orban: Premierului i se fabrica o situatie penala. Liderul PNL nu e altceva decat o sluga

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca premierului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Dragnea. Dan l-a caracterizat pe Orban drept o sluga si a afirmat ca Administratia Prezidentiala nu este ceea ce ar trebui sa fie. intrabata daca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui, a spus ca este o decizie care se va lua in partid.

Primul lider PNL care se distanteaza de Orban: Nu s-a consultat n partid; nu sunt adeptul unor astfel de plngeri penale / Cu cine spune Orban ca s-a consultat: Mi-au deschis ochii

Prim-vicepresedintele PNL Ilie Bolojan a declarat vineri ca liderul liberalilor, Ludovic Orban, nu s-a consultat in partid privind plangerea penala la adresa premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea si ca el personal nu este de acord cu acest demers. Presedintele PNL a afirmat, la randul sau, ca s-a consultat cu cativa apropiati care au cunostinte de Drept si ca aceasta plangere nu are legatura cu presedintele Iohannis.

Carmen Dan, reactie la plangerea penala depusa de Ludovic Orban

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca plangerea penala depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, pe numele premierului Viorica Dancila face parte din strategia presedintelui Klaus Iohannis de a darama.

Dragnea: Amenintarea presedintelui la adresa premierului - facuta intr-un stil mafiot

Amenintarea presedintelui Klaus Iohannis la adresa premierului Viorica Dancila si Guvernului condus de aceasta este facuta intr-un stil mafiot, a sustinut ieri presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al social-democratilor, conform Agerpres.

Orban, despre plangerea penala: Nu are nicio legatura cu Iohannis. PSD incearca sa-l responsabilizeze in mod fals.Niste apropiati mi-au deschis ochii

Liderul PNL Ludovic Orban spune ca atunci cand a depus la Parchet sesizarea impotriva premierului Viorica Dancila si a presedintelui Camarei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a consultat cu cativa apropiati care au cunostinte de Drept si ca seful statului nu are nicio legatura cu acest demers.

Tariceanu, despre plangerea penala impotriva lui Dancila si Dragnea: Denota o faza de nebunie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca plangerea penala formulata de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila este un demers deliberat din partea liderului liberal, iar resortul acestui demers este.

Gabriela Firea, reactie la plangerea penala impotriva premierului Dancila

Gabriela Firea a reactionat joi dupa ce presedintele PNL, Ludovic Orban, a facut o plangere penala pe numele premierului Ludovic Orban, dar si a liderului PSD, Liviu Dragnea, la Parchetul General. Poate nu.

Luterane NU Uita, Romania Nu-i a Ta! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila (FOTO)

Sustinatorii PSD incearca organizarea unui protest in fata Palatului Cotroceni ca raspuns pentru depunerea plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea sub acuzatiile de.

Gabriela Firea: Plangerea penala a lui Ludovic Orban, o dovada de analfabetism juridic

Gabriela Firea a afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca plangerea penala a liderului PNL, Ludovic Orban, care o vizeaza pe premierul Viorica Dancila, sunt in directa legatura cu cererile repetate de demisie ale.

Plangerea lui Orban impotriva premierului Dancila si a lui Dragnea a ajuns la DIICOT

Plangerea formulata de presedintelui PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la DIICOT, au precizat oficiali ai Directiei. Joi, Parchetul de pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )