Libnet.ro
UNICEF

15:00

Banii pentru partide, de doua ori mai multi in aprilie fata de martie. Cate milioane au incasat PSD, PNL si USR

Adevărul Adevărul,
Banii pentru partide, de doua ori mai multi in aprilie fata de martie. Cate milioane au incasat PSD, PNL si USR

Partidele parlamentare au primit subventii de la stat la o valoare aproape dubla fata de lunile precedente. PSD este formatiunea care a primit cei mai multi bani, adica 16,35 milioane lei, adica aproape 3,44 milioane euro. continuă pe Adevărul

Eurostat: Sunt de sapte ori mai multe femei decat barbati in UE care traiesc singure cu copiii

Statisticile Eurostat spun ca cifra femeilor care traiesc singure cu copiii este de sapte ori mai mare decat cea a barbatilor, ca numarul femeilor il depaseste pe cel al barbatilor, iar satisfactia asupra vietii este similara la ambele categorii.

Romania, printre tarile UE cu cei mai multi liber profesionisti din totalul fortei de munca. Care sunt cele mai populare ocupatii

1 din 5 romani sunt liber profesionisti. Cei mai multi sunt inregistrati in activitati profesionale, servicii si vanzari si mestesuguri. Potrivit Eurostat , Romania era, in 2018, printre tarile Uniunii Europene cu cei mai multi freelanceri. Mai exact,.

Mai multi localnici au predat Politiei bunurile gasite langa masina lui Razvan Ciobanu

Mai multi localnici au predat Politiei bunurile gasite langa masina lui Razvan Ciobanu, in urma accidentului rutier in care si-a pierdut viata creatorul de moda.

Haos la Parchetul General. Mai multi procurori vor sa conteste numirea lui Bogdan Licu in fruntea institutiei

Este haos la Parchetul General. Potrivit unor surse, mai multi procurori vor sa conteste numirea lui Bogdan Licu in fruntea institutiei. Acesta a fost numit la conducerea interimara a Parchetului dupa iesirea la pe.

Loganul cu cei mai multi kilometri la bord: ce au descoperit inginerii sub capota

O Dacia Logan a devenit modelul cu cei mai multi kilometri la bord din Romania. Soferul se lauda ca meseria l-a ajutat sa parcurga atat de multi kilometri cu masina. Un barbat din Slobozia, care detine o masina Dacia Logan, a reusit sa depaseasca 1 milion de kilometri la bord. Imediat dupa ce a atins [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )