Libnet.ro
UNICEF

07:45

Comisia SRI condusa de Manda: George Maior a angajat Serviciul in actiuni reprobabile

Hotnews Hotnews,
 Comisia SRI condusa de Manda: George Maior a angajat Serviciul in actiuni reprobabile

Fostul director SRI George Maior a angajat institutia, in perioada 2012 - 2015, in actiuni reprobabile, care au lezat interesele partidelor politice sau ale persoanelor fizice sau juridice, iar acesta a mintit Comisia de control, denaturand adevarul cu privire la relatia institutionala si personala avuta cu fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, se arata in raportul Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activitatii SRI, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Comisia SRI condusa de Manda: George Maior a angajat Serviciul in actiuni reprobabile

Fostul director SRI George Maior a angajat institutia, in perioada 2012 - 2015, in actiuni reprobabile, care au lezat interesele partidelor politice sau ale persoanelor fizice sau juridice, iar acesta a mintit Comisia de control, denaturand adevarul cu privire la relatia institutionala si personala avuta cu fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, se arata in raportul Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activitatii SRI, potrivit Agerpres.

Comisia SRI condusa de Claudiu Manda: George Maior a angajat Serviciul in actiuni reprobabile

Comisia SRI, condusa de Claudiu Manda, a publicat, joi, raportul cu privire la colaborarea SRI-ANI, intitulat Raport privind folosirea Serviciului Roman de Informatii si Agentiei Nationale de Integritate de.

Raport: George Maior a angajat SRI in actiuni reprobabile, in beneficiul personal

Fostul director SRI George Maior a angajat institutia, in perioada 2012 - 2015, in actiuni reprobabile, care au lezat interesele partidelor politice sau ale persoanelor fizice sau juridice, iar acesta a mintit.

Comisia SRI: George Maior a facut politie politica

Comisia parlamentara de control SRI il acuza pe fostul director al serviciului secret, George Maior de savarsirea unor acte de politie politica impotriva mai multor politicieni, printre care Klaus Iohannis si Eduard Hellvig.

Comisia SRI: George Maior a facut politie politica.Iohannis, tinta principala

Comisia parlamentara de control SRI il acuza pe fostul director al serviciului secret George Maior de savarsirea unor acte de politie politica impotriva mai multor politicieni, printre care Klaus Iohannis si Eduard Hellvig.

Comisia de control SRI: George Maior folosea ANI pentru a influenta viata politica

Un raport al Comisiei de control SRI arata ca, in mod cert si fara echivoc, domnul George Maior a mintit la audieri cu privire la relatia institutionala si personala avuta cu fostul sef al Agentiei.

VIDEO Ambasadorul George Maior a sustinut un discurs in plenul Camerei Reprezentantilor a statului Arizona

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, s-a adresat, marti, 16 aprilie 2019, in premiera pentru un reprezentant al Romaniei, plenului Camerei Reprezentantilor a statului Arizona. Ambasadorul George Cristian Maior a sustinut discursul in cadrul unei sesiuni speciale a Camerei Reprezentantilor din Arizona.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )