Libnet.ro
UNICEF

19:15

IN CONTEXTUL CRIZEI CORONAVIRUSULUI: Siegfried Muresan anunta organizarea unei sesiuni plenare extraordinare pentru aprobarea masurilor propuse de Comisia Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONTEXTUL CRIZEI CORONAVIRUSULUI: Siegfried Muresan anunta organizarea unei sesiuni plenare extraordinare pentru aprobarea masurilor propuse de Comisia Europeana

Conferinta Presedintilor de Grupuri Parlamentare din Parlamentul European a decis, astazi, organizarea unei sesiuni plenare extraordinare a Parlamentului European, joi, 26 martie, ora 10:00 pentru a aproba prin vot masurile propuse, saptamana trecuta, de Comisia Europeana, in contextul crizei coronavirusului, a anuntat deputatul european Siegfried Muresan PNL PPE). continuă pe Ziarul Bursa

Dan Voiculescu trage un nou semnal de alarma in contextul crizei coronavirusului

Profesorul Dan Voiculescu trage un nou semnal de alarma in contextul crizei coronavirusului. Este nevoie mai mult decat oricand, de natiuni puternice, de patriotism pragmatic, sustine profesorul. Statele slabe raman veritabile focare de instabilitate care pot contamina si dincolo de propriile granite.

Siegfried Muresan cere sefei Comisiei Europene suspendarea taxelor vamale la importul de echipamentele medicale pentru combaterea coronavirusului

Deputatul european Siegfried Muresan, purtator de cuvant al PPE, a cerut, intr-o scrisoare adresata presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si comisarului european pentru Economie, Paolo Gentiloni, ca Uniunea Europeana sa elimine temporar toate tarifele vamale de import aplicate echipamentelor de protectie, precum si altor echipamente medicale de care statele membre au nevoie pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

Siegfried Muresan: Parlamentul European va vota pe mail masurile privind coronavirus

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat joir ca Parlamentul European va organiza saptamana viitoare o sesiune penara extraordinara in care se va aproba prin vo masurile propuse de Comisia Europeana privind criza de coronavirus. Totodata, intrucat mai multi europarlamentari nu se vor putea deplasa la Bruxelles, votul se va desfasura pe mail.

Siegfried Muresan cere Comisiei Europene suspendarea taxelor vamale la importul de echipamente medicale

Deputatul european Siegfried Muresan PNL PPE) a cerut, astazi, intr-o scrisoare oficiala adresata presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen si comisarului european pentru Economie, Paolo Gentiloni, ca Uniunea Europeana sa elimine temporar toate tarifele vamale de import aplicate echipamentelor de protectie, precum si altor echipamente medicale de care statele membre au nevoie pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

Siegfried Muresan cere eliminarea temporara a tuturor tarifelor vamale de import aplicate echipamentelor de protectie

Eurodeputatul Siegfried Muresan PNL PPE) a cerut miercuri sefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si comisarului european pentru Economie, Paolo Gentiloni, ca Uniunea Europeana sa elimine temporar toate tarifele vamale de import aplicate echipamentelor de protectie, precum si altor echipamente medicale de care statele membre au nevoie pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

Republica Moldova ar putea declara astazi stare de urgenta in contextul raspandirii coronavirusului

Premierul Ion Chicu a anuntat luni, 16 martie, ca autoritatile de la Chisinau i-au in calcul sa se adreseze astazi Parlamentului pentru a declara stare de urgenta in Republica Moldova, in contextul raspandirii virusului COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )