Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este inca una din pacalelile cu care suntem tinuti zi de zi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Este inca una din pacalelile cu care suntem tinuti zi de zi

Fostul premier Victor Ponta a declarat, astazi, ca infiintarea comisiei parlamentare de ancheta a activitatii SPP este inca una din pacalelile cu care suntem tinuti zi de zi pentru a nu vedea faptul ca guvernarea nu este buna, legea salarizarii a iesit un dezastru, iar Tudorel Toader si Liviu Dragnea lupta cu statul paralel din Japonia, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, DECIZIE DE ULTIMA ORA. inca UNA DIN APROPIATELE lui Dragnea, in Guvern! Este vorba chiar despre ...

Premierul Viorica Dancila are, incepand de vineri, un nou director de cabinet, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Este vorba de Iuliana Mihaela Zobuian, fost director de cabinet al lui Liviu.

Cine este Otokar, compania din Turcia care a castigat licitatia pentru autobuze in Bucuresti

Otokar, compania care va livra 400 de autobuze noi pentru Bucuresti, este parte a celui mai mare grup industrial din Turcia, a investit mult in autocare cu emisii reduse in ultimii ani si produce si vehicule militare. Otokar s-a infiintat in 1963 si are 2. 300 de angajati. Contractul cu capitala este in valoare de peste 100 milioane euro. Otokar face parte din grupul Koc care detine o fabrica Ford, dar si marcile de frigidere Beko si Grundig.

Un barbat din Galati care a fost muscat de un caine fara stapan va fi despagubit de Primarie. Cati bani va primi

Un barbat care a fost muscat de un caine fata stapan in timp ce se afla pe o strada din Galati si a ramas cu o infirmitate la mana dreapta va primi 4. 300 de euro daune de la Primarie, in urma deciziei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )