Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis: Consultarile cu partidele parlamentare, prin teleconferinta, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantina

B1 B1,
Klaus Iohannis: Consultarile cu partidele parlamentare, prin teleconferinta, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantina

Presedintele Klaus Iohannis a decis, vineri, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantinca cu suspiciuni de infectare cu Covid-19, safaca consultarile cu partidele parlamentare prin teleconferinta. continuă pe B1

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare, prin teleconferinta

Presedintele Klaus Iohannis va face consultarile cu partidele parlamentare, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de premier, prin sistem de teleconferinta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni. Presedintele anunta numele noului premier desemnat

Klaus Iohannis se intalneste vineri cu partidele parlamentare la consultari, fiind a treia runda de discutii in vederea formarii unui guvern dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, in luna februarie.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 19:30, dupa retragerea lui Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi, de la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis va face consultarile cu partidele prin teleconferinta

Klaus Iohannis va face consultarile cu partidele parlamentare, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de Prim-ministru, prin sistem de teleconferinta, dupa ce Guvernul si PNL au intrat in autoizolare.

Klaus Iohannis, declaratii dupa consultari: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Klaus Iohannis, a declarat, dupa consultarile prin teleconferinta cu partidele parlamentare, ca il desemneaza tot pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Ciolacu spune ca PSD va participa la consultarile convocate de Klaus Iohannis, fara a face vreo propunere de prim-ministru

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca social-democratii vor participa, vineri, la consultarile cu partidele politice convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni si ca PSD nu va face nicio propunere de prim-ministru. Ciolacu spune ca PSD nu-l va sustine pe Ludovic Orban, dar crede ca acesta ar putea forma din nou o majoritate in jurul sau, asa cum a mai facut.

Iohannis se consulta astazi cu partidele parlamentare, inaintea desemnarii unui nou candidat pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, consultari cu partidele parlamentare in vederea desemnarii nou candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul din postul de premier.

Klaus Iohannis a transmis ca il desemneaza din nou premier pe Ludovic Orban

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis social-democratilor, in timpul consultarilor prin teleconferinta, ca il desemneaza din nou premier pe Ludovic Orban.

Klaus Iohannis ar urma sa-l nominalizeze pe Ludovic Orban drept premier. USR, dupa consultari: Presedintele ne-a spus ca Guvernul poate fi condus si prin telefon si video-conferinte

Presedintele USR Bucuresti Claudiu Nasui a anuntat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca seful statului si-ar dori sa-l nominalizeze din nou, drept premier, pe Ludovic Orban. La.

VIDEO Klaus Iohannis: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou premier, vineri, pe Ludovic Orban, afirmand ca toate partidele parlamentare i-au promis ca se vor implica pentru investirea rapida a noului Guvern, posibil deja maine.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )