Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis, cu spatele la zid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis, cu spatele la zid

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, la sfarsitul saptamanii trecute, legea prin care a fost modificata legea 303/2004, privind statutul magis-tratilor. Imediat ce va fi publicata in Monitorul Oficial, noua lege intra in vigoare. Seful statului a facut tot ce a putut ca sa conteste prevederile aces-tei legi criticata si in raportul preliminar din luna iulie a Comisiei de la Venetia, dar Curtea Constitutionala a dat castig de cauza coalitiei parlamentare PSD-ALDE care a modificat acest important act normativ. Comisia de la Venetia sustinea in raportul preliminar din luna iulie ca modificarile facute de Parlament sunt menite sa slabeasca independenta justitiei si sa subordoneze total procurorii in fata Ministrului Justitiei care este numit politic, avand legaturi cu clasa politica, fapt de natura sa slabeasca lupta anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele Italiei: Am discutat despre relatia economica; asteptam noi investitii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca a discutat cu omologul italian, Sergio Mattarella, despre relatia economica dintre cele doua tari, precizand ca Romania este o piata foarte atractiva pentru.

Corespondenta de la Roma. Klaus Iohannis se intalneste astazi cu presedintele Italiei si cu premierul Giuseppe Conte

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni astazi cu presedintele Italiei, Sergio Mattarella, dar si cu Giuseppe Conte, premierul italian, pentru a discuta pe teme legate de Parteneriatul Strategic Consolidat dintre cele doua tari, precum si despre cooperarea in plan european, international si securitar.

Klaus Iohannis a promulgat STATUTUL MAGISTRATILOR: Reprezinta un regres pentru democratie. Presedintele solicita coalitiei PSD-ALDE reluarea de urgenta a procesului legislativ cu privire la toate cele trei legi ale justitiei

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea privind Statutul Magistratilor, ultimul act normativ din pachetul celor trei legi ale Justitiei. Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele a semnat decretul.

Legea promulgata de Klaus Iohannis, efecte asupra Laurei Codruta Kovesi. Augustin Lazar, nevoit sa o trimita la Sibiu pe fosta sefa a DNA

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea Statutului magistratilor. Aceasta insa il obliga pe Augustin Lazar sa o trimita la Sibiu pe Laura Codruta Kovesi. Desi a fost procuror general timp de optani,.

Ce a discutat Klaus Iohannis in vizita oficiala din Italia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita de stat in Republica Italiana, a discutat luni cu presedintele Consiliului de Ministri al Italiei, Giuseppe Conte, despre relatia bilaterala dintre cele doua tari.

Moment istoric: Columna lui Traian iluminata in culorile steagului Romaniei cu ocazia vizitei lui Klaus Iohannis (FOTO, VIDEO)

Columna lui Traian din Roma a fost iluminata duminica seara in culorilor tricolorului romanesc cu ocazia vizitei oficiale pe care presedintele Klaus Iohannis o face la Roma. Presedintele a sosit la Column.

Klaus Iohannis e obligat sa promulge azi legea prin care PSD i-a taiat atributiile la numirea procurorilor-sefi de la Parchetul General, DNA si DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa promulge vineri Statutul magistratilor, ultima dintre cele trei legi ale justitiei modificate de majoritatea PSD-ALDE. Proiectul a trecut de CCR, astfel incat presedintele este nevoit sa semneze decretul de promulgare. Legea, in noua sa forma, reduce atributiile sefului statului in procedura de numire a procurorilor-sefi de la Parchetul General, DNA si DIICOT.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Sergio Mattarella: Am transmis multumiri pentru felul in care romanii sunt tratati si integrati in Italia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta in Italia, cu omologul Sergio Mattarella, ca a transmis multumiri pentru felul in care romanii sunt tratati si integrati.

Klaus Iohannis, primit cu onoruri militare de omologul sau italian (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit cu onoruri militare de omologul sau italian, Sergio Mattarella. Dupa salutarea drapelului si trecerea in revista a Garzii de onoare sunt prevazute convorbiri tete-a-.

Klaus Iohannis, primit cu onoruri militare de omologul sau italian (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit cu onoruri militare de omologul sau italian, Sergio Mattarella. Dupa salutarea drapelului si trecerea in revista a Garzii de onoare sunt prevazute convorbiri tete-a-.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )