Libnet.ro
UNICEF

15:32

Negocieri intense intre PSD si ALDE pe tema numirilor la Curtea Constitutionala. ALDE nu doreste sa-si asume propunerea PSD la Camera Deputatilor (surse)

Hotnews Hotnews,
 Negocieri intense intre PSD si ALDE pe tema numirilor la Curtea Constitutionala. ALDE nu doreste sa-si asume propunerea PSD la Camera Deputatilor (surse)

Depunerea candidaturilor in Parlament pentru cele doua posturi de judecator la Curtea Constitutionala s-a amanat pana la ora 22. 00, au declarat surse parlamentare pentru HotNews. ro. Motivul este negocierea care se desfasoara la aceasta ora intre PSD si ALDE pentru sustinerea candidatului PSD din partea Camerei Deputatilor. Potrivit surselor citate, persoana propusa de PSD ar fi una controversata iar partenerii de Coalitie nu doresc sa si-o asume. continuă pe Hotnews

Miting PSD-ALDE, autorizat la Focsani in aceeasi zi cu o adunare electorala a PNL. Orban: Atrag atentia primarului ca risca sa provoace confruntari de strada

Mitingul PNL, la care vor fi prezenti cei mai importanti candidati pentru alegerile europarlamentare, are loc duminica, 5 mai, de la ora 16. 00, in paralel cu adunari publice autorizate pentru PSD-ALDE. Presedintele PNL si primarul PSD al orasului Focsani si-au trimis reciproc declaratii razboinice pe aceasta tema.

incep sa apara frustrarile in interiorul coalitiei PSD-ALDE: Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga astia sa conduca

La Bucuresti, liderii PSD si ALDE nu prea dau semne de tensiune in public. in teritoriu, insa, unii lideri s-au saturat sa mimeze buna colaborare si au inceput sa-si arunce cuvinte grele. Tensiunile dintre PSD si ALDE au devenit evidente in judetul Alba, acolo unde presedintele filialei ALDE a dat tonul declaratiilor dure. Ioan Lazar [] .

PSD-ALDE, propunere unica pentru CCR

Calin Popescu Tariceanu spuneca va exista o singura nominalizare pentru postul de judector la CCR din partea coalitiei PSD-ALDE. Totodata, senatorul PSD Serban Nicolae spune ca propunerea poate sa vina.

Tariceanu: Coalitia PSD-ALDE va avea o singura propunere a Senatului pentru un nou judecator la CCR

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, vineri, ca PSD-ALDE va avea o singura nominalizare pentru postul de judecator la CCR, in contextul incheierii mandatului magistratului Maya Teodoroiu. Termenul depunerii candidaturilor a fost stabilit pentru 6 mai, in sedinta Biroului permanent al Senatului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )