Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tariceanu, declaratii contradictorii privind dosarul n care este acuzat de luare de mita si care ar avea legatura cu un contract de consultanta

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, declaratii contradictorii privind dosarul n care este acuzat de luare de mita si care ar avea legatura cu un contract de consultanta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a contrazis miercuri cu privire la dosarul in care este acuzat de luare de mita si pentru care DNA a cerut ridicarea imunitatii sale parlamentare. Dupa ce a studiat partial documentele, acesta a spus ca ar fi vorba despre un contract de consultanta al PNL cu consultantii israelieni, Tal Silberstein fiind citat in dosar. Initial, Tariceanu a spus ca acest contract a fost semnat, dar nu mai stie suma si nu mai are acces la arhiva PNL, pentru ca la scurt timp sa nege existenta unui astfel de contract. continuă pe Hotnews

Tariceanu vede acuzatiile procurorilor

Calin Popescu Tariceanu isi vede azi pentru prima oara dosarul in care este acuzat ca a luat mita 800 de mii de euro pe vremea cand era premier. Cele 73 de volume ale dosarului intocmit de procurorii DNA.

DPIA Lista nationala a activitatilor de prelucrare pentru care este necesara efectuarea unui impact asupra protectiei datelor cu caracter personal

Decizia nr. 174/2018 privind lista operatiunilor pentru care este obligatorie realizarea evaluarii impactului asupra protectiei datelor cu caracter personal Decizia nr. 174/2018), emisa de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 919 din 31 octombrie 2018. Decizia nr. 174/2018 a fost emisa de ANSPDCP in aplicarea art. 35 alin. 4) din Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE GDPR).

Utile: Dieta n functie de grupa sanguina; Exercitii pentru ameliorarea durerilor; Cauze mai putin stiute ale aparitiei cearcanelor. Care este timpul din zi n care arzi cele mai multe calorii?Artroza. Ce este, cum se trateaza si cum te afecteaza.

Care este timpul din zi in care arzi cele mai multe calorii? Un nou studiu arata ca ceasul intern al organismului joaca. Artroza. Ce este, cum se trateaza si cum te afecteaza. Artroza, cunoscuta si sub alte denumiri precum osteoartrita sau artrita hipertrofica, este o.

Calin Popescu Tariceanu isi studiaza dosarul de 17.000 de pagini

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu a mers miercuri sa-si studieze doarul cu cele 73 de volume intocmit de DNA, in care este acuzat de luate de mita, informeaza B1 TV. Dosarul va ajunge apoi la senatorii.

Tariceanu, despre dosarul in care este vizat: Sunt numai 17.000 de pagini. Toate aceste actiuni au un scop si un impact asupra opiniei publice

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca in urmatoarele 14 zile va putea studia dosarul in care este vizat si in care Directia Nationala Anticoruptie a cerut ridicarea imunitatii sale. Acesta a afirmat ironic ca sunt numai 17. 000 de pagini, sustinand totodata ca aceste actiuni au un impact asupra perceptiei opiniei publice, dar si ca fac parte din practica DNA.

Actiunile DNA au impact asupra perceptiei opiniei publice

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca in urmatoarele 14 zile va putea studia dosarul in care este vizat si in care Directia Natinala Anticoruptie cere ridicarea imunitatii sale. Tariceanu a afirmat ca sunt numai 17. 000 de pagini si ca ar trebui sa aiba timp sa le studieze.

Actiunile DNA au impact asupra perceptiei opiniei publice

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca in urmatoarele 14 zile va putea studia dosarul in care este vizat si in care Directia Natinala Anticoruptie cere ridicarea imunitatii sale. Tariceanu a afirmat ca sunt numai 17. 000 de pagini si ca ar trebui sa aiba timp sa le studieze.

Senatul incepe procedura pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu. Votul final ar putea fi dat abia in primavara

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea DNA pentru inceperea urmaririi penale a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care este acuzat ca a primit mita de 800. 000 de dolari. Votul final ar putea fi dat spre sfarsitul acestei sesiuni parlamentare sau chiar in primavara anului viitor.

Parlamentul European voteaza astazi Rezolutia privind statul de drept din Romnia. Tot astazi, Comisia Europeana publica raportul MCV, care este mai dur pentru Romnia dect pentru Bulgaria

Parlamentul European voteza marti, in plenul de la Strasbourg, Rezolutia privind statul de drept din Romania, care contine 13 recomandari si semnaleaza ingrijorarile privind modificarea legilor justitiei si a codurilor penale din Romania, ce pot submina structural independenta justitiei si capacitatea de lupta impotriva coruptiei. Tot marti, Comisia Europeana va face public raportul in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV). Potrivit G4Media, documentul arata ca Romania a indeplinit doar doua din cele 12 recomandari si va adauga alte recomandari privind legile justitiei si codurile penale.

Mai bine de jumatate din elevii din Salaj nu au parte de lapte, mere si cornuri. Care este motivul halucinant

Situatia neplacuta si care ii afecteaza pe mai bine de 12. 000 de elevi din Salaj, este cauzata de faptul ca autoritatile au reusit sa finalizeze doar o parte dintre licitatile necesare. Drept urmare,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )