Libnet.ro
UNICEF

22:32

Titus Corlatean si-a dat demisia din fruntea Comisiei parlamentare pentru pregatirea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Antena3 Antena3,
Titus Corlatean si-a dat demisia din fruntea Comisiei parlamentare pentru pregatirea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Senatorul PSD Titus Corlatean si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru coordonarea activitatii parlamentare necesare pregatirii. continuă pe Antena3

OFICIAL Deputatul PSD Marius Bota si-a dat demisia din functia de vicepresedinte ASF responsabil pentru piata de capital

Membrii Consiliului ASF au luat act astazi de demisia deputatului PSD Marius Bota din functia de vicepresedinte al ASF, responsabil pentru piata de capital, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din cadrul autoritatii. Demisia acestuia este inregistrata la Parlament cu data de 15 noiembrie, a doua zi dupa publicarea in Monitorul Oficial a numirii sale. Un nume vehiculat pentru preluarea postului vacant este Gabriel Gradinescu, validat recent ca membru neexecutiv in ASF, care ar fi sustinut pentru aceasta pozitie, de catre vicepresedintele PSD, Marian Oprisan, conform surselor HotNews. ro.

Titus Corlatean a demisionat de la conducerea Comisiei pentru pregatirea Presedintiei Consiliului UE

Senatorul PSD Titus Corlatean si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru coordonarea activitatii parlamentare necesare pregatirii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, in locul lui fiind propusa de PSD senatoarea Gabriela Cretu, anunta Agerpres.

Mihai Fifor A DEMISIONAT din fruntea Ministerului Apararii, inainte de CEx-ul PSD (VIDEO)

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, si-a depus demisia din fruntea Ministerului Apararii inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD. Demisia vine in contextul in care se vehicula ca urmeaza a fi remaniat si.

Noi demisii in PSD, inainte de preluarea presedintiei rotative a UE. Titus Corlatean renunta la conducerea Comisiei speciale comune

Senatorul PSD Titus Corlatean a demisionat din functia de presedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru coordonarea activitatii parlamentare necesare pregatirii Presedintiei.

Gabriela Firea a demisionat din fruntea PSD Bucuresti: Daca Dragnea ar fi depus atata energie, cum a depus pentru a ma lichida pe mine din punct de vedere politic, probabil erau finalizate autostazile (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat luni, inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD, ca si-a inaintat de demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti in semn de protest ca Liviu Dragnea blocheaza de.

Firea si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti: Dragnea si-a lichidat adversarii din partid

Gabriela Firea a anuntat, luni, ca si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti, unde era presedinte interimar. Primarul general era aproape de a-si pierde aceasta functie in sedinta conducerii PSD, aceasta urmand sa fie inlocuita cu primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Fifor demisioneaza din guvern, Firea, din fruntea partidului

Mihai Fifor a anuntat astazi ca si-a depus demisia din functia de ministru al Apararii, sustinand ca vrea sa intareasca echipa PSD pentru a pregati urmatoarele alegeri. Gabriela Firea a anuntat, de asemenea, ca si-a depus demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti.

Cine este Ilan Laufer? CV-ul omului refuzat de Iohannis din fruntea Ministerului Dezvoltarii

Ilan Laufer, respins de presedintele Klaus Iohannis pentru postul de ministru al dezvoltarii, a surprins, marti seara, cu o declaratie in care a reactionat acuzandu-l pe seful statului ca prin faptul ca nu l-a vrut in fruntea acestui important minister.

Mihai Fifor, dupa demisia din Guvern: Voi continua sa sprijin proiectele Armatei Romaniei

Mihai Fifora transmis un mesaj la final de mandat, in care spuneca din functia politica pe care o va avea, de presedinte al Consiliului National al PSD, va sprijini proiectele MApN. Mihai Fifor a.

Gabriela Firea: Am demonstrat ca nu functia il face pe om! Sub nicio forma nu imi dau demisia din PSD

Gabriela Firea a demisionat din functia de vicepresedinte PSD, dupa ce renuntase la functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti. E o decizie solidara cu colegii mei din Bucuresti si din Ilfov care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )