Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vicepresedinte PSD: Presedintele Iohannis ncearca sa provoace o suspendare din partea majoritatii

Hotnews Hotnews,
 Vicepresedinte PSD: Presedintele Iohannis ncearca sa provoace o suspendare din partea majoritatii

Vicepresedintele PSD Doina Federovici sustine, intr-un comunciat de presa transmis de partid, ca presedintele Klaus Iohannis urmareste provocarea majoritatii parlamentare de a declansa procedura de suspendare, acuzand faptul ca acesta face presiuni publice asupra primului-ministru Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Presedintele Iohannis recurge la AMENINTARI. Sper sa am o discutie cu seful statului

Dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia in doua randuri, Viorica Dancila vrea sa poarte o discutie serioasa cu seful statului. Dancila a declarat ca se simte amenintata de afirmatiile lui.

Dragnea: Prin toate declaratiile pe care le face, presedintele Iohannis incita la violenta

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca incita populatia Romaniei la violenta si ca vrea sa transmita un sentiment de nesiguranta. Invitat duminica seara intr-o emisiune la Romania TV, Dragnea a declarat ca acest tip de actiune al sefului statului poate sa reprezinte un atac la siguranta nationala. Dragnea il suspecteaza pe Iohannis ca ar putea avea un protocol secret semnat cu statul paralel.

Dragnea: Prin toate declaratiile pe care le face, presedintele Iohannis incita la violenta / Am auzit scenarii ca unii de la PNL si USR vor sa-i faca plngere penala premierului Dancila. Exista o linie rosie peste care nu trebuie sa se treaca

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca incita populatia Romaniei la violenta si ca vrea sa transmita un sentiment de nesiguranta. Invitat duminica seara intr-o emisiune la Romania TV, Dragnea a declarat ca acest tip de actiune al sefului statului poate sa reprezinte un atac la siguranta nationala. Dragnea il suspecteaza pe Iohannis ca ar putea avea un protocol secret semnat cu statul paralel / Oficialitatile de la Ierusalim s-au simtit profund jignite de declaratiile presedintelui Iohannis.

Viorica Dancila se simte amenintata de presedintele Iohannis

Premierul Viorica Dancila considera ca ultimele declaratii facute de presedintele Klaus Iohannis la adresa sa sunt amenintari. Luati si dumneavoastra declaratiile domnului presedinte si o.

Taragostistul Dumitru Farcas a primit Ordinul National Serviciu Credincios n grad de cavaler de la presedintele Iohannis

Taragotistul Dumitru Farcas, a implinit, sambata, varsta de 80 de ani, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis i-a oferit Ordinul National Serviciu Credincios in grad de cavaler, informeaza Administratia Prezidentiala, citata de Mediafax.

Presedintele Iohannis a sesizat CCR cu privire la modificarile aduse Legii CSM

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romanieio sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior.

Presedintele Iohannis a trimis si a doua lege a Justitiei la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Din nefericire, cadrul legislativ nu este mereu cel mai flexibil

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania in care subliniaza importanta educatiei financiare si a celei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )