Libnet.ro
UNICEF

11:30

VICTOR PONTA: Vom fi cea mai profesionista opozitie la guvernul USR-PNL-UDMR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Vom fi cea mai profesionista opozitie la guvernul USR-PNL-UDMR

Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ieri, la Zalau, ca partidul pe care il conduce va face cea mai serioasa, puternica, constructiva si profesionista opozitie la guvernul USR-PNL-UDMR, care, in opinia sa, va inlocui actuala guvernare dupa alegerile parlamentare din 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta vine cu un scenariu incredibil. Cine va asigura viitoarea guvernare

Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat vineri, la Zalau, ca partidul pe care il conduce va face cea mai serioasa, puternica, constructiva si profesionista opozitie la guvernul.

Raportul procurorului Robert Mueller a devenit cea mai bine vanduta carte pe Amazon

Raportul procurorului Robert Mueller despre interventia ruseasca in campania alegerilor prezidentiale din SUA in 2016 a devenit cea mai bine vanduta carte pe Amazon, desi a fost disponibila online gratuit, potrivit DPA.

Raportul Muller, cea mai bine vanduta carte pe Amazon

Raportul procurorului special Robert Mueller asupra ingerintei ruse in alegerile prezidentiale americane din 2016 a devenit sambata cea mai bine vanduta carte de pe Amazon, desi este disponibil gratuit online, relateaza Agerpres.

Captura record de tutun in 2019. Cea mai mare retea de traficanti, cu legaturi in Baragan, a fost anihilata de politisti

Cea mai mare retea de traficanti de tutun a fost anihilata de politisti la jumatatea lunii martie. Perchezitiile au avut loc in 22 de judete, printre care si Calarasi. Atunci, oamenii legii au descins in comuna Fundeni. Aproape 27 de tone de tutun vrac si in diferite stadii de prelucrare au fost descoperite si ridicate de politisti, in prima parte a anului 2019, reprezentand o crestere cu 630% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Destinatii de vacanta pentru petrecareti: orase europene cu cea mai electrizanta viata de noapte

Plimbari si relaxare in timpul zilei, petreceri si multa distractie, noaptea. Este ceea ce multi dintre noi ar considera un plan bun pentru vacanta. Pentru tineri, dar nu numai, petrecerile si cluburile de noapte sunt, poate, cea mai distractiva parte.

Caz socant. Un copil din Texas s-a nascut fara piele pe cea mai mare parte a corpului

Un copil din statul american Texas s-a nascut fara piele pe cea mai mare parte a corpului. Baietelul, Jabari Gray, a venit pe lume la 1 ianuarie in San Antonio si a cantarit la nastere doar 1,36.

Australia, cea mai sigura tara pentru femei

Australia este cea mai sigura tara din lume pentru femei, conform datelor New World Wealth, publicate in Global Wealth Migration Review, 2019, scrie Business Insider.

Care este cea mai probabila cauza a incendiului de la Catedrala Notre-Dame

Un oficial al politiei din Franta a anuntat ca anchetatorii considera un scurtcircuit drept cea mai probabila cauza a incendiului de la Catedrala Notre-Dame din Paris, potrivit Associated Press preluat de.

Care este cea mai probabila cauza a incendiului de la Catedrala Notre-Dame

Un oficial al politiei din Franta a anuntat ca anchetatorii considera un scurtcircuit drept cea mai probabila cauza a incendiului de la Catedrala Notre-Dame din Paris, potrivit Associated Press preluat de.

Cazul Anca, cea mai mare facatura a Militiei. Cum a fost acoperita crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )