Libnet.ro
UNICEF

11:00

Viorica Dancila, o noua gafa de proportii: Scopul PSD este sa castige alegerile prezidentiale, locale si parlamentare DE ANUL TRECUT

B1 B1,
Viorica Dancila, o noua gafa de proportii: Scopul PSD este sa castige alegerile prezidentiale, locale si parlamentare DE ANUL TRECUT

Fostul premier Viorica Dancila a comis o noua gafa, anuntand ca scopul PSD este sa castige alegerile de anul trecut, desi in mod evident urmatoarele teste electorale vor avea loc in acest. continuă pe B1

Dancila, o noua gafa: Scopul PSD este sa castige alegerile de anul trecut

Viorica Dancila, a criticat, miercuri, participarea presedintelui Klaus Iohannis la sedinta de guvern, ocazie cu care a facut o noua gafa, spunand ca scopul PSD este sa castige alegerile de anul trecut.

Dancila continua gafele: Scopul PSD este sa castige alegerile de anul trecut VIDEO

Presedintele PSD Viorica Dancila a facut astazi o noua gafa intr-o conferinta de presa organizata la sediul PSD din Kiseleff. Acolo, aceasta a afirmat ca scopul PSD este de a castiga alegerile prezidentiale, locale si parlamentare de anul trecut.

Liderul Opozitiei, Viorica Dancila, la Punctul de intalnire, de la ora 20.00

Liderul PSD, Viorica Dancila, este invitata lui Radu Tudor, de la ora 20. 00, la Punctul de intalnire. Stire in curs de actualizare .

Viorica Dancila, despre Liviu Dragnea: Pe langa sapte barbati de stat care ma urasc si ma ataca, iata ca a venit si al optulea

Viorica Dancila a comentat faptul ca fostul sef al PSD, Liviu Dragnea, a contestat alegerea sa in fruntea partidului, precizand ca pe langa sapte barbati de stat care o urasc a venit si al optulea Nu.

Viorica Dancila, o alta gafa. S-a facut din nou de ras. Ce a putut sa spuna de data asta

Premierul demis al Romaniei a facut o gafa de proportii, cand se afla, cu doar o zi in urma, in Vrancea. Asta deoarece Viorica Dancila a inceput sa spuna lucruri cu adevarat ireale, fiind in plina campanie electorala pentru prezidentiale, precum contracandidatii sai din alte partide politice. Viorica Dancila, o alta gafa. Ce a putut .

AUDIO De ce candideaza Viorica Dancila: Lupt impotriva unei tari in care sa se regaseasca toti romanii

Viorica Dancila a facut o noua gafa majora, in plina campanie electorala, afirmand, intr-o vizita la Marasesti, ca obiectivul ei in aceste alegeri prezidentiale este de a lupta impotriva unei tari in care sa se regaseasca toti romanii.

Sefa PSD a marturisit care este singurul scenariu in care isi va da demisia. Viorica Dancila: Presedintii de organizatii nu mai vor tradatori in acest partid

Viorica Dancila a afirmat, miercuri, ca singura posibilitate sa-si dea demisia de la sefia PSD este castigarea alegerilor prezidentiale. Am luat partidul de la 22%, a scazut apoi la 17 % - dupa ce se.

Viorica Dancila (PSD): Nu vom ataca propunerea de comisar european a Guvernului Orban pentru ca nu suntem anti-romani

PSD nu va ataca propunerea de comisar european facuta de Guvernul Orban, a afirmat fostul premier Viorica Dancila, lider al social-democratilor si candidat in cursa catre Cotroceni. Cand este vorba despre.

Viorica Dancila, noi critici la adresa lui Klaus Iohannis: Este o forma de presiune

Sefa PSD Viorica Dancila l-a criticat, marti, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a participat la ceremoniile de preluarea a mandatelor noilor ministri de la Justitie si Interne. Prezidentiabila.

VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Aceasta este o zi neagra pentru Romania, in care presedintele Iohannis a reusit sa isi impuna locotenentii la Palatul Victoria, a sustinut fostul premier PSD Viorica Dancila, care a facut o declaratie de presa la sediul de partid, dupa votul de investitura primit in Parlament de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )