Libnet.ro
UNICEF

17:15

Votul pentru investirea Guvernului Orban a inceput

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Votul pentru investirea Guvernului Orban a inceput

ACTUALIZARE - Pana acum au fost exprimate 243 de voturi fiind nevoie de cel putin 233 astfel incat sa se asigure cvorumul necesar. --- * ACTUALIZARE: Ludovic Orban: Romania traverseaza o perioada dificila care reclama investirea urgenta a unui Guvern cu puteri depline --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Guvernul Orban NU merita votat! Dar PSD a ales sanatatea romanilor! Marcel Ciolacu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe care l-ar fi spus in plenul Parlamentului, in conditii normale. --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a votat in favoarea Guvernului Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Vot in conditii exceptionale pentru investirea Guvernului Orban

ACTUALIZARE - Victor Ponta: Am votat impotriva acestei mascarade. Orban este cel vinovat de faptul ca am irosit sute de teste, de manusi si masti de care oameni aveau nevoie. --- * ACTUALIZARE - Pana acum au fost exprimate 243 de voturi fiind nevoie de cel putin 233 astfel incat sa se asigure cvorumul necesar. --- * ACTUALIZARE: Ludovic Orban: Romania traverseaza o perioada dificila care reclama investirea urgenta a unui Guvern cu puteri depline .

Coronavirus: Premiera in istoria Parlamentului Procedura exceptionala in care se va vota sambata investirea Guvernului Orban 3

Parlamentul a stabilit si a anuntat oficial conditiile exceptionale in care se va desfasura sedinta de sambata pentru investirea Guvernului Orban 3. Accesul se va face pe un traseu dezinfectat, prestabilit si marcat vizibil, iar parlamentarii vor intra pe rand in sala ca sa voteze. Ludovic Orban nu va participa pentru ca este izolat la Vila Lac 1, in timp ce ministrii care se afla in carantina vor fi audiati prin videoconferinta.

Ludovic Orban, discurs pentru investirea Guvernului: PNL va reusi sa gestioneze situatia provocata de coronavirus

Ludovic Orban nu a putut sa-si sustina discursul pentru investirea Guvernului sau in Parlament fiindca se afla in autoizolare la Vila Lac 1 din cauza coronavirusului.

Investirea Guvernului Orban, votata sambata

Parlamentarii vor vota sambata, de la ora 11,00, investirea Guvernului Orban, procedura urmand sa fi.

Liberalii voteaza la vedere pentru investirea guvernului Citu

Liberalii vor vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu, liderul deputatilor PNL sustinand ca prioritatea acum este criza coronavirusului.

PSD: PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu. Depinde doar de ei

Partidul Social Democrat a transmis ca PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu si ca totul depinde doar de vointa formatiunii parlamentare.

USR va vota pentru investirea Guvernului Orban. Dan Barna: Nu se poate sa ne dam loviti. Despre asta e cuvantul responsabilitate

Dan Barna a anuntat ca, in plina criza de coronavirus, e de datoria parlamentarilor sa fie prezenti la votul de investire. Liderul USR a precizat ca parmantarii din partidul pe care il reprezinta vor vota pentru investirea Guvernului Orban.

Ponta afirma ca Pro Romania va vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, joi, ca parlamentarii partidului sau vor vota la vedere investirea Guvernului Citu si i-a indemnat si pe ceilalti alesi din Legislativ sa vina la munca si sa-si faca datoria fata de cetateni.

Florin Roman: PNL va vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu (VIDEO)

Florin Roman, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, a anuntat, joi, ca alesii liberali vor participa la sedinta de plen si vor vota, la vedere, pentru investigrea Guvernului Florin Citu. Am avut o i.

Votul pentru investirea noului Guvern va avea loc sambata. Ciolacu, catre alesii PSD: Va rog sa fiti maine de dimineata in Bucuresti. Vom intra pe rand in sala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face apel la colegii sai, sa se prezinte sambata, la Parlament, pentru votul de investire a Guvernului. Dupa discutiile purtate, vineri, cu presedintele Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )