Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fabulos! Prima poezie despre caderea Guvernului Dancila

Antena3 Antena3,
Fabulos! Prima poezie despre caderea Guvernului Dancila

Motiunea de cenzura initiata de PNL a trecut, joi, in urma votului din Parlament. Guvernul Dancila a cazut dupa ce 238 de parlamentari au votat pentru. Evenimentul politic al ultimelor luni l-a inspirat pe. continuă pe Antena3

Ce scrie presa internationala despre caderea Guvernului Dancila

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura nu a ramas fara ecou in presa internationala. Marile trusturi de presa relateaza despre cum social democratii au pierdut puterea, observand ca exista riscul unui guvern de tranzitie pana la alegerile.

Ce scrie presa germana despre caderea guvernului Dancila

La scurt timp dupa caderea guvernului Romaniei, presa germana consemneaza evenimentul politic al tarii membre UE. Printr-o motiune de cenzura, opozitia din Romania a rasturnat guvernul. Acuzatiile la adresa premierului Dancila au fost incompetenta, lipsa de investitii si utilizarea slaba a fondurilor disponibile de la UE, scrie Spiegel online. Publicatia germana mentioneaza faptul ca 238 de parlamentari au votat pentru motiunea de cenzura, din partea a sase partide de opozitie.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

EXCLUSIV Primele reactii ale mediului de afaceri dupa caderea Guvernului Dancila

Predictibilitate, un cadru legislativ stabil sau oameni competenti in posturi cheie sunt printre lucrurile pe care mediul de business le asteapta de la noul guvern, dupa caderea Guvernului Dancila . Cititi in prezentarea de mai sus parerile a aproape.

Tomac: Parlamentarii PMP vor vota la vedere pentru caderea Guvernului Dancila

Parlamentarii PMP vor vota la vedere in favoarea caderii Guvernului Dancila, la motiunea de cenzura,.

Caderea Guvernului Dancila da peste cap cursul valutar. Efectele pe care romanii le vor simti

Ecourile motiunii de astazi se vor resimti pana la alegerile prezidentiale. Analistii sunt de parere ca rezultatul o defavorizeaza pe Viorica Dancila in cursa pentru Palatul Cotroceni. insa dincolo de.

CADEREA Guvernului Dancila, in presa germana: Acuzatiile la adresa premierului au fost incompetenta si lipsa de investitii

Stirea ca Guvernul Dancila a picat, joi, la motiunea de cenzura, a trecut granitele tarii. Publicatia germana Spiegel scrie ca pesponsabil de motiune a fost Partidul National Liberal PNL), apropiat.

Mihai Sora, mesaj dupa caderea Guvernului Dancila: Sa nu ne bucuram inainte de vreme

Mihai Sora a reactionat cu un mesaj pe Facebook dupa ce Guvernul condus de Viorica Dancila a cazut in urma motiunii de cenzura. Dragi prieteni, traim zile in care nu doar au cazut multe masti ba.

Ce urmeaza dupa caderea Guvernului Dancila: trei variante pentru Iohannis

Guvernul Dancila a cazut, insa va mai ramane la Palatul Victoria, ca interimar, pana la instalarea unui nou guvern. Mingea e in terenul presedintelui Klaus Iohannis, care va chema zilele viitoare partidele la Cotroceni. Seful statului are trei variante la indemana.

Presedintele Iohannis, prima reactie dupa demiterea Guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )