Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ludovic Orban: Am avut cateva surprize la motiune, mai erau cativa parlamentari care m-au asigurat ca vor vota

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Am avut cateva surprize la motiune, mai erau cativa parlamentari care m-au asigurat ca vor vota

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca au fost cateva surprize la votarea motiunii de cenzura, existand persoane care au promis ca vor vota si nu au facut-o. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban face inventarul cu o zi inainte de motiune: Stiu ca un parlamentar nu poate participa, exista dubii asupra altor doi Motiunea va trece

Cu nici 24 de ore inainte de votul motiunii de cenzura, liderul PNL Ludovic Orban sustine ca dintre cei 237 de semnatari unul nu poate participa la sedinta si mai exista dubii in privinta altor doi. Seful liberalilor prezice insa ca motiunea va fi adoptata.

Ludovic Orban: Motiunea trece 100%. in cea mai pesimista evaluare avem 241 de voturi

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat joi dimineata ca motiunea de cenzura va trece 100%, ca toti parlamentarii formatiunii sunt prezenti si vor vota la vedere precum si ca Opozitia ar avea, in cea mai pesimista evaluare, 241 de voturi, trecat astfel de 233, minimul necesar pentru reusita motiunii.

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam Guvernul, propunerea noastra e ca presedintele PNL sa fie premierul (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca el va fi propunerea de premier din partea PNL, daca partidul va fi chemat sa formeze Guvernul. Cosmarul pe care il traiesc romanii de trei ani a incetat. Astazi, Parlamentul a.

Culise. Cum a reusit PSD sa rupa 8 voturi de la Opozitie in cateva ore. Ce plan de rezerva are Ludovic Orban

Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, Viorica Dancila a reusit sa intoarca patru parlamentari PSD care trecusera de partea PNL. in paralel, Puterea a mai blocat un vot favorabil motiunii venit de la PMP. PSD a mai castigat doua voturi nesperate prin delasarea unor alesi din zona USR, la care se mai adauga si o absenta pe caz de boala. in total, opt voturi rupte de la Opozitie. in schimb, Ludovic Orban e optimist: tradarile vor fi compensate.

Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura. Ludovic Orban nu va fi desemnat premier!

Scenariul lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a carui rezultat, in urma votului secret, cu bile, este mult asteptat. Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura Dezbaterea motiunii de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a avut loc, joi, 10 octombrie, de la ora 10. Votul propriu-zis .

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam guvernul, persoana propusa de PNL pentru premier sunt eu

Presedintele PNL Ludovic Orban a declara joi, dupa ce votul pentru motiunea de cenzura a trecuta, ca s-a incheiat o perioada de distrugere, ura si divizare pentru Romania. De asemenea, acesta a dezvalui ca daca va fi chemat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea guvernului, PNL il va propune pe Ludovic Orban.

Ludovic Orban, propus de PNL pentru postul de premier: Nu vom sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD Ce crede despre o noua guvernare tehnocrata (VIDEO)

PNL nu va sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD, a anuntat joi seara, in direct pe B1TV, Ludovic Orban, presedintele formatiunii, care a precizat ca liberalii isi.

Negocieri la foc continuu pentru formarea unei noi puteri. Ludovic Orban, in direct pe B1TV: PNL va propune un guvern cu aproximativ 16 ministere (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat joi seara, in direct pe B1TV, ca liberalii vor propune un guvern cu aproximativ 16 ministere, si nu unul de 24 de portofolii, cum a fost cel condus de Viorica Dancila,.

Cu ce Guvern merge Ludovic Orban la Cotroceni - surse

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca a convocat pentru vineri, la ora 09. 00, Biroul Politic National pentru a stabili strategia. Maine, la ora 9:00, am convocat Biroul Politic National al.

Lovitura de proportii: Ludovic Orban a anuntat numele candidatului PNL la functia de premier

Cosmarul pe care il traieste Romania a incetat, a declarat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de Parlament. Cosmarul pe care il traieste Romania a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )