Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tomac: PMP vrea revenirea la alegerile in doua tururi, reducerea numarului de parlamentari la 300 si eliminarea pensiilor speciale, pentru ca ele sunt un furt (VIDEO)

B1 B1,
Tomac: PMP vrea revenirea la alegerile in doua tururi, reducerea numarului de parlamentari la 300 si eliminarea pensiilor speciale, pentru ca ele sunt un furt (VIDEO)

Eugen Tomac a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca PMP vrea ca noul guvern sa adopte Ordonanta de Urgenta pentru revenirea la alegerile in doua tururi si sa. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP), dupa caderea Guvernului PSD: Solutia corecta este un executiv care sa-si asume cel putin un an de zile actul guvernarii in mod transparent

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca membrii partidului pe care il conduce vormerge vineri la consultarile de la Palatul Cotroceni de la ora 12,30. Am avut rolul nostru esential in a da jos.

Tomac (PMP): Oficial s-a incheiat epoca Dragnea

Oficial s-a incheiat epoca Dragnea si s-a demonstrat ca politicieni cu viziuni diferite isi pot da mana in interesul acestei tari, a declarat presedintele PMP, Eugen Tomac, dupa ce motiunea de cenzura a trecut.

Eugen Tomac (PMP), dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, dupa ce guvernul PSD a picat la motiunea de cenzura, ca s-a incheiat epoca Dragnea. Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea. Oameni cu viziuni diferite au.

Eugen Tomac (PMP): UE va ajunge la Chisinau doar si doar prin Unirea Republicii Moldova cu Romania

Uniunea Europeana va ajunge la Chisinau doar si doar prin Unirea Republicii Moldova cu Romania, a afirmat, marti, eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP. Demnitarul european a facut aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )