Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vendeta Vioricai Dancila: Patru parlamentari, exclusi din PSD dupa ce Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura

B1 B1,
Vendeta Vioricai Dancila: Patru parlamentari, exclusi din PSD dupa ce Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura

Patru parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce Parlamentul Romaniei a adoptat motiunea de cenzura, iar Guvernul Dancila a fost demis. Cei exclusi sunt Gabriel Petrea, presedintele organizatiei de. continuă pe B1

Europa Libera: Umbra Vioricai Dancila, Florea Voinea, descinde din Marea Adunare Nationala, e lider mason si apologet al Chinei. Portret cu documente

Parlamentar in trei randuri, intre 2000 si 2016, Florea Voinea are un profil care nu se gaseste pe google. Ca politician care a activat in PUR, partidul lui Dan Voiculescu, apoi in PSD si mai apoi in ALDE, Ica, asa cum ii spun prietenii, ocupa functii importante intr-o lume cu accesul limitat.

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele .

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea.

Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea care este demis prin motiune de cenzura dupa Revolutie Este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura

10 octombrie 2019 - motiunea de cenzura impotriva Guvernului a fost adoptata de Parlament, iar Cabinetul Vioricai Dancila devine cel de al patrulea demis prin motiune de cenzura in istoria post-decembrista. Si este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura, dupa Guvernul Grindeanu. Atunci, motiunea a marcat o premiera in Parlamentul Romaniei, fiind prima initiata de un partid - PSD - impotriva propriului guvern.

Greseala Vioricai Dancila care o poate costa functia. Iohannis poate numi, saptamana viitoare, alt premier

PSD tremura din temelii in aceste zile. Joi se voteaza motiunea de cenzura in urma careia Guvernul PSD ar putea fi demis, insa social-democratii isi fac griji si daca motiunea pica. Asta pentru ca Viorica Dancila a facut o gafa care o poate costa functia de premier: nu a mers in Parlament in termen de .

Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier. Unde lucreaza Cristinel Dancila

Sotul Vioricai Dancila pare sa fie cel care aduce veniturile substantiale din casa, pentru ca doar anul trecut a avut un castig cu totul spectaculos. Guvernul Dancila ar putea sa cada joi, odata cu citirea motiunii de cenzura, initiata de PNL. Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier Cristinel Dancila a .

Ce a patit Dragos Patraru din cauza Vioricai Dancila. Decizia CNA este oficiala

Postul de televiziune Prima TV a fost sanctionat de Consiliul National al Audiovizualului, dupa ce Dragos Patraru a folosit mai multe apelative la adresa Vioricai Dancila care au fost considerate deplasate. Jurnalistul s-a adresat cu apelativele analfabeto si inculto in cadrul emisiunii Starea Natiei. Chiar daca mai multi membri ai CNA s-au amuzat in momentul .

Gratiela Gavrilescu, exclusa din ALDE dupa ce a acceptat propunerea Vioricai Dancila de a deveni ministru, s-a inscris in Partidul Forta Nationala

Gratiela Gavrilescu, exclusa din ALDE dupa ce a acceptat propunerea Vioricai Dancila de a deveni ministru, desi partidul iesise de la guvernare, a anuntat miercuri, 9 octombrie, ca s-a inscris in Partidul Forta Nationala. Si deputatii Marian Cucsa si Remus Borza s-au alaturat aceluiasi partid.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Dancila isi ameninta propriul ministru PSD: Daca ne uitam, este revocata

Relatia dintre Viorica Dancila si Ana Birchall este una foarte tensionata, desi amandoua sunt din PSD, iar Birchall a fost numita in pozitia de ministru al Justitiei de catre premier. Ana Birchall a inceput sa faca eforturi pentru desfiintarea sectiei speciale de anchetare a magistratilor. Respectiva institutie inventata de PSD este responsabila de efortul inutil .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )