Libnet.ro
UNICEF

23:16

Victor Ponta, sfat de strategie pentru Ludovic Orban: Sa stranga 233 de semnaturi de la parlamentari pana la investirea Guvernului

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, sfat de strategie pentru Ludovic Orban: Sa stranga 233 de semnaturi de la parlamentari pana la investirea Guvernului

La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Iohannis, Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat un sfat de strategie:asa cum a procedat spunand canu depune motiunea de. continuă pe Antena3

Andrei Nastase, mesaj pentru Ludovic Orban: Suntem convinsi ca vom gasi toate solutiile care pot apropia si mai mult Republica Moldova de Romania si de Uniunea Europeana

Andrei Nastase, liderul Partidul Politic Platforma Demnitate si Adevar din Republica Moldova, mambru al blocului ACUM, reactioneaza dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier. intr-o scrisoare.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

Doua zile de consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Ludovic Orban merge la discutii marti, in aceeasi zi cu Barna si Kelemen

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va participa marti la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice. Conform surselor politice, seful statului se va intalni luni cu presedintele Pro Romania, Victor Ponta, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PMP, Eugen Tomac, si cu reprezentantii minoritatilor nationale.

Victor Ponta, despre negocierile privind sustinerea guvernului: Am vazut ca toata lumea se cocoseste pe aici

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, face declaratii ambigue pe tema negocierilor privind sustinerea noului guvern. Daca inainte afirma ca nu va sprijini un cabinet condus de Ludovic Orban, acum precizeaza ca.

PNL, discutii cu toate formatiunile politice si cu guvernatorul BNR. Ludovic Orban: Suntem departe de finalul negocierilor Ce strategie au liberalii pentru economia Romaniei (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, luni, ca a purtat discutii cu toti liderii formatiunilor politice, care au fost alaturi de liberali in succesul motiunii de cenzura, precum si cu Mugur Isarescu,.

Ce a scris Ludovic Orban despre sotia sa in declaratia de avere

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL Ludovic Orban. Desi Ludovic Orban este politican cu state vechi, despre sotia sa, Mihaela s-a vorbit foarte putin. Si asta pentru ca Mihaela Orban a.

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

VIDEO Ludovic Orban, propus prim-ministru de Klaus Iohannis. Orban:Sunt onorat sa-mi asum responsabilitatea in numele PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost propus de Klaus Iohannis pentru functia de prim-ministru. Liderul liberal are zece zile la dispozitie sa-si formeze echipa pentru Palatul Victoria.

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Iohannis: de aproape 30 de ani in politica, singurul liberal care s-a opus infiintarii USL

Ales in 2017 sef al PNL, Ludovic Orban, astazi desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, a reusit in cei doi ani de mandat sa reduca handicapul electoral al liberalilor care suferisera in 2016 o infrangere usturatoare la alegerile parlamentare. in varsta de 56 de ani, Ludovic Orban a fost unul dintre liberalii incomozi pentru conducerile partidului, fiind, de exemplu, singurul liberal care a votat impotriva formarii USL.

MUGUR ISARESCU, IN INTALNIREA CU LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de reforme structurale pentru reducerea deficitelor

Ludovic Orban, presedintele PNL si propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru al guvernului, s-a intalnit, ieri dimineata, cu Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )