Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cifrele vorbesc. PNL, partidul cu cei mai multi absenti la votul pentru Guvernul Orban 3. PSD, cea mai mare prezenta

Adevărul Adevărul,
Cifrele vorbesc. PNL, partidul cu cei mai multi absenti la votul pentru Guvernul Orban 3. PSD, cea mai mare prezenta

Deputatul USR Catalin Drula a publicat pe Facebook rata de prezenta a partidelor la votul pentru investirea Guvernului Orban 3. Paradoxal, PNL e pe ultimul loc, desi premierul e liberal. continuă pe Adevărul

Senatorul Vergil Chitac a intrat in contact direct cu mai multi lideri PNL, USR si PLUS Constanta, in cadrul negocierilor pentru candidatura la alegerile locale

Senatorul PNL Vergil Chitac a intrat in contact direct cu mai multi membri din conducerea PNL, USR si PLUS Constanta, in cadrul unor intalniri care vizau negocieri pentru candidatura acestuia la Primaria.

Andreea Mantea ameninta mai multi concurenti de la Puterea Dragostei. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Mai multi concurenti de la Puterea Dragostei sunt pe punctul de a fi descalificati. Anuntul a fost facut de Andreea Mantea, prezentatoarea show-ul matrimonial. Vizati de descalificare sunt: Roxana, Turcu si Ella. Mantea, anunt despre descalificare Daca una dintre concurente, si anume Ella, a cerut permisiunea de a merge la doctor in tara, prezentand dovada .

Italia raporteaza mai multi morti in randul celor de 30 si 40 de ani. Decesele, infectarile si tipurile de simptome, impartite pe categorii de varsta (FOTO)

Conform datelor publicate sambatade Institutul Superior de Sanatate italian, au fost inregistrate inca trei decese in categoria de varsta 40-49 de ani, in plus fata de cei trei din aceeasi categorie.

DIN CAUZA SCADERII ACCENTUATE A PRETURILOR TITEIULUI Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca vor reduce cheltuielile si forajele, in urma scaderii accentuate a preturilor titeiului, la cele mai scazute niveluri din ultimii trei ani, transmite Reuters, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )