Libnet.ro
UNICEF

09:15

Isarescu, validat de Parlament pentru al saselea mandat la conducerea BNR. Doar 15 alesi au votat impotriva lui

B1 B1,
Isarescu, validat de Parlament pentru al saselea mandat la conducerea BNR. Doar 15 alesi au votat impotriva lui

Mugur Isarescu a fost validat de Parlament pentru al saselea mandat la conducerea Bancii Nationale a Romaniei. 319 alesi au votat pentru si doar 15 impotriva sa. Parlamentarii au aprobat astfel propuneri. continuă pe B1

Isarescu a primit de la Parlament al saselea mandat la conducerea BNR

Guvernatorul Mugur Isarescu a fost validat pentru al saselea mandat la conducerea Bancii Nationale de plenul reunit al celor doua camere, parlamentarii aproband, miercuri si propunerile pentru Consiliul de Administratie al BNR.

Isarescu a primit de la Parlament al saselea mandat la conducerea BNR

ACTUALIZARE - Isarescu, dupa ce a primit unda verde de la Parlament: Avem un mandat nou, pregatirea Romaniei pentru zona euro --------- Guvernatorul Mugur Isarescu a fost validat pentru al saselea mandat la conducerea Bancii Nationale de plenul reunit al celor doua camere, parlamentarii aproband, miercuri si propunerile pentru Consiliul de Administratie al BNR.

Mugur Isarescu, votat in unanimitate in Comisiile din Parlament, pentru un nou mandat de guvernator BNR

Mugur Isarescu a fost votat, marti, in Comisiile reunite de buget - finante din Parlament pentru un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Validarea lui Isarescu a fost decisa cu unanimitate de.

Mugur Isarescu, audiat in Parlament pentru un nou mandat

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a fost audiat marti, inParlament, pentru un nou mandat. Acesta a subliniat obiectivele pe care le are BNR, dar si obiectivele stabilite.

CANDIDATII LA CONDUCEREA BNR, AUDIATI DE COMISIILE PARLAMENTARE Mugur Isarescu, reales in functia de guvernator BNR

ACTUALIZARE Sedinta s-a incheiat, raportul fiind inaintat spre vot plenului Parlamentului. ----- * ACTUALIZARE Ionut Dumitru a fost votat de trei parlamentari. ----- * ACTUALIZARE Balint Csabo, Gheorghe Gherghina, Cristian Popa si Dan Radu Rusanu, Virgiliu Stoenescu sunt noii membri ai CA al BNR, votati in comisiile reunite din camera Deputatilor si Senat. ----- * ACTUALIZARE Florin Georgescu, in unanimitate, a fost reales prim-viceguvernator. ----- * ACTUALIZARE Mugur Isarescu a fost votat in unanimitate pentru functia de Guvernator al BNR ----- * ACTUALIZARE incepe votul ----- * ACTUALIZARE - incepe audierea lui Ionut Dumitru, inscris pe lista de candidati, dar care, desi initial sustinut de PNL, nu mai are sustinere politica. ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Eu nu cred ca ne apropiem cu pasi repezi de o criza ----- *ACTUALIZARE - Isarescu, despre repatrierea aurului: Rezerva este rezerva, nu este investitie. ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Trebuie sa fim consecventi, sa fim coerenti si sa avem continuitate in politici. ----- *ACTUALIZARE - Convergenta si trecerea la moneda euro in acest mandat este un proces complex si cu multe capcane, apreciaza guvernatorul. ----- *ACTUALIZARE - Isarescu: Se spune ca atunci cand o banca intra in gura presei, atunci ea are sanse reduse de supravietuire. De aceea trebuie sa pastram discretia cu privire la sistemul bancar ----- *ACTUALIZARE - BNR are operatiuni comerciale limitate, a adaugat seful BNR, evidentiind ca banca centrala are si rol de supraveghere a sistemului bancar ----- *ACTUALIZARE - Isarescu: Lucram cu orice guvern pe care il da tara ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Noua conducere va urmari stabilitatea preturilor si o crestere economica de durata, sustenabila. ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Vom merge pe aplicarea legii, pe indeplinirea mandatului BNR, dar si pe indeplinirea programului stabilit cu Guvernul ----- *ACTUALIZARE - Audierile au inceput ----- *ACTUALIZARE - Guvernatorul Mugur Isarescu a venit la sedinta. Audierile trebuie sa inceapa. ----- Candidatii pentru noul Consiliu de Administratie CA) al Bancii Nationale a Romaniei BNR) urmeaza sa fie audiati, astazi, in Parlament.

PARLAMENT. Mugur Isarescu a obtinut inca un mandat in fruntea BNR

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a primit votul plenului reunit al celor doua Camere, pentru un nou.

PSD ii sustine pentru conducerea BNR pe Mugur Isarescu, Florin Georgescu si Leonard Badea, anunta Dancila

PSD il sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, pe Florin Georgescu pentru un nou mandat de prim-viceguvernator si pe Leonard Badea, presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), pentru postul de viceguvernator al BNR, a declarat premierul Viorica Dancila, luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare.

Isarescu, despre repatrierea aurului: Sa-l aducem, sa-l vada toata lumea. Dupa care, trebuie dus inapoi

Mugur Isarescu a declarat marti, in cadrul audierilor din Parlament pentru un nou mandat la sefia BNR, ca ar vota in Consiliul de Administratie aducerea aurului de la Londra, pentru a fi vazut, dar dupa aceea trtebuie dus inapoi la Banca Angliei, pentru ca nu putem aduce fiecare investitor strain sa-l vada in Romania.

Mugur Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la BNR

UPDATEGuvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR de catre Comisiile pentru Buget din Camera Deputatilor si.

Mugur Isarescu, Florin Georgescu si Leonard Badea, propunerile PSD pentru conducerea BNR

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca PSD va sustine candidaturile lui Mugur Isarescu, Florin Georgescu si Leonard Badea pentru conducerea Bancii Nationale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )