Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Parlamentul a aprobat starea de urgenta pe teritoriul Romaniei pentru 30 de zile

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Parlamentul a aprobat starea de urgenta pe teritoriul Romaniei pentru 30 de zile

Parlamentul a adoptat in unanimitate 445 de voturi), in sedinta comuna online, starea de urgenta pe teritoriul Romaniei, instituita pentru o perioada de 30 de zile, prin Decretul nr. Sedinta Parlamentului a fost transmisa live pe pagina de internet a Camerei Deputatilor, iar dezbaterile s-au facut prin sistemul de teleconferinta audio. Parlamentarii s-au sustinut interventiile, in conexiune telefonica directa cu sala de plen iar discursurile au fosr transmise in direct. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, reactie fara precedent fata de Iohannis si Starea de Urgenta: ne pregatim pentru urmatoarea incercare

In mod absolut socant, Victor Ponta a postat un clip pe Facebook in urma cu cateva si a avut o cu totul alta atitudine despre Iohannis si starea de urgenta instaurata luni. Nu este foarte clar daca isi face campanie electorala sau cauta sa-si montizeze numarul mare de urmaritori de pe Facebook, dar Victor Ponta .

inca 10 cazuri de COVID-19 depistate pe teritoriul Romaniei, in ultimele opt ore. Bilantul a ajuns la 168

Doar in ultimele opt ore, autoritatile romane au depistat inca 10 cazuri de infectie cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei, astfel ca bilantul total al cazurilor din tara a ajuns la.

VIDEO Starea de urgenta a fost aprobata in unanimitate. PSD vrea amanarea ratelor. USR cere plafonarea pensiilor speciale. PNL: Am gasit stocuri zero

Parlamentul a aprobat joi, printr-un vot online, solicitarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la incuviintarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Toate partidele au votat in favoarea decretului prezidential. Totusi, liderii PSD si ProRomania au criticat Guvernul Orban pentru ca nu a luat masuri mai repede, in timp ce USR si PMP au cerut plafonarea pensiilor speciale pentru a face economie la buget.

Parlamentul va incuviinta joi starea de urgenta in Romania

Conducerile Camerei Deputatilor si Senatului au decis, luni, prin videoconferinta, ca votul parlamentarilor de incuviintare a starii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pentru o perioada de 30 de zile, decizie luata prin Decret prezidential, sa se desfasoare joi, la ora 12. Votul va fi electronic pentru a reduce riscurile asociate epidemiei de coronavirus.

Starea de urgenta: Guvernul va putea rechizitiona unitati de productie a materialelor si echipamentelor necesare combaterii COVID-19

Autoritatile publice centrale pot rechizitiona unitati de productie materiale si echipamente necesare combaterii acestei epidemii, pentru combaterea raspandirii infectiilor cu COVID-19, se arata in decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Aceasta este o masura exceptionala, care poate fi aplicata la nevoie, prin care autoritatile pot prelua temporar unitati de productie.

Starea de urgenta: Controalele Inspectoratelor Teritoriale de Munca sunt suspendate, cu niste exceptii

Pe durata starii de urgenta are loc suspendarea efectuarii controalelor la angajatori de catre Inspectoratele Teritoriale de Munca, se arata in decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. insa este prevazuta posibilitatea unor exceptii.

Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul presedintelui Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei a fost publicat luni in Monitorul Oficial, intrand oficial in vigoare.

Decretul semnat de Iohannis privind instituirea starii de urgenta. Masurile anuntate (DOCUMENT)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, Decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, pentru urmatoarele 30 de zile. O Anexa cuprinde masurile ce vor fi sau pot fi implementate in pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )