Libnet.ro
UNICEF

11:00

Surse. A inceput macelul in PSD. Cine sunt cei doi lideri pe care Viorica Dancila ii acuza de tradare

Adevărul Adevărul,
Surse. A inceput macelul in PSD. Cine sunt cei doi lideri pe care Viorica Dancila ii acuza de tradare

Liderul PSD Viorica Dancila s-a plans apropiatilor ca Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, si Paul Stanescu, liderul PSD Olt, au sabotat negocierile cu parlamentarii ALDE si ProRomania pentru a respinge motiunea de cenzura a Opozitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Dancila il acuza pe Ciolacu ca vrea sa impinga PSD spre ProRomania. continuă pe Adevărul

Doi parlamentari clujeni care au demisionat din PSD revin in partid. Cei doi sustin ca nu vor vota motiunea

Parlamentarii Horia Nasra si Cornel Itu, care au demisionat zilele trecute din filiala clujeana a PSD dupa ce la conducere a fost desemnat omul de afaceri Liviu Alexa, revin in partid. Ei au anuntat ca nu vor vota motiunea depusa de PNL.

WSJ: Donald Trump sustine ca nu ii cunoaste pe cei doi apropiati ai lui Giuliani

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca nu ii cunoaste pe cei doi asociati ai avocatului sau, Rudolph Giuliani, care au fost arestati recent pentru donatii ilegale catre campania liderului de la Casa Alba, desi acestia apar intr-o poza alaturi de Trump, informeaza The Wall Street Journal.

Joi vor fi anuntati cei doi laureati ai premiului Nobel pentru literatura. Unul dintre ei trebuie sa fie o femeie, cel mai probabil, vor fi de pe continente diferite

Joi, Academia Suedeza va anunta cei doi laureati ai premiului Nobel pentru literatura, institutia incercand de aceasta data sa evite perspectiva eurocentrica si orientata catre barbati din anii anteriori, scrie The Guardian. Motivul acordarii a doua premii vine ca urmare a scandalului sexual care a zguduit academia anul trecut.

Cei doi barbati care au rapit o femeie de pe strada si au dus-o in Caracal, arestati preventiv

Cei doi barbati de 25 si 49 de ani care au rapit o femeie din orasul Corabia, au urcat-o cu forta in.

Armata de consilieri, alaturi de Viorica Dancila in Parlament la motiune: Cine sunt controversatii Anton Pisaroglu si Costin Mihalache care au schimbat fata premierului (VIDEO)

Viorica Dancila s-a prezentat, joi, la Parlament, alaturi de doi dintre consilierii ei cei mai controversati, adusi din acest an in aparatul de lucru al Guvernului si care au schimbat fata premierului odata cu.

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai sarcastici nativi din zodiac

Taur, Gemeni, Scorpion si Varsator, acestea sunt cele mai sarcastice semne zodiacale. Desi sarcasmul este o caracteristica a acestor patru semne zodiacale, modul in care il folosesc este diferit. Taur:.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )