Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce vor face social-democratii in ziua in care presedintele Iohannis va numi un nou premier

Antena3 Antena3,
Ce vor face social-democratii in ziua in care presedintele Iohannis va numi un nou premier

Parlamentarii PSD nu doar ca nu vor vota pentru investirea noul guvern, dar nu vor asigura nici cvorumul de prezenta necesar deschiderii sedintei Parlamentului pentru instalarea unui nou cabinet, a declarat luni pr. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in Guvernul Ludovic Orban. Schimbare totala de nume. Ce vor face Raluca Turcan si Rares Bogdan

Cu doar cateva ore inainte ca presedintele Klaus Iohannis sa anunte numele viitorului premier, un singur lucru pare sigur. Chiar numele acestuia: Ludovic Orban. in rest, numele viitorilor ministri se schimba.

Criza din Siria. Erdogan: Embargourile asupra vanzarii de arme nu vor face Turcia sa dea inapoi Suntem toti aliati in NATO sau grupul terorist a fost acceptat in NATO fara stirea mea?

Decizia unor tari europene de a opri vanzarile de arme catre Turcia nu va opri operatiunea turca in Siria, a declarat duminica presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, scrie Agerpres, citand France Presse si DPA.

Presedintele Iohannis, asteptat sa anunte numele noului premier. Propunerea PNL este Ludovic Orban

Klaus Iohannis este asteptat de toata lumea sa anunte cine va fi premierul care va alcatui noul Guvern. Dar, dupa ritmul in care se deruleaza negocierile, nu pare ca presedintele s-ar grabi. Neoficial,.

Comisia Europeana: Presedinta aleasa a CE, von der Leyen, discuta cu guvernul demis si cu presedintele Iohannis si asteapta mai multe nominalizari de comisar UE

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este in contact cu mai multi interlocutori din Romania, printre care guvernul demis Dancila si presedintele Klaus Iohannis, si asteapta din partea Bucurestiului mai multe nume pentru selectia viitorului comisar european roman, a declarat, luni, la Bruxelles, o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene.

Presedintele Iohannis, declaratie de presa la ora 17.00. Este asteptat sa anunte numele premierului

UPDATE -Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este asteptat sa anunte numele premierului desemnat. Conform Constitutiei, premierul desemnat.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele privind eliberarea din functie a cinci magistr.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )