Libnet.ro
UNICEF

16:46

O activare si mai multe invataminte

Adevărul Adevărul,
O activare si mai multe invataminte

Parlamentul European a votat marti, 12 septembrie, pentru Ungaria, activarea articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene, ca o masura sanitara, de protectie a valorilor comune ale Europei. Constructia noastra comuna, chiar daca este in plin proces de edificare, se bazeaza pe respectarea libertatii, demnitatii si egalitatii, pe respectarea demnitatii umane si a drepturilor omului, precum si pe valoarea politica fundamentala - statul de drept. continuă pe Adevărul

Juncker, in Parlamentul European: Avem nevoie de imigranti calificati

Jean-Claude Juncker a pledat, in Discursul privind Starea UE, pentru o Uniune Europeana fara granite interne. Presedintele Comisiei Europene a facut mai multe propuneri referitor la problema migratiei.

Situatia din Romania va fi dezbatuta in Parlamentul European. Viorica Dancila, chemata la Strasbourg

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat joi ca Parlamentul European va adopta o rezolutie privind situatia din Romania, in timpul celei de-a doua sesiuni plenare de la sfarsitul lunii octombrie. Totodata, eurodeputatul a mai precizat ca intre 1 si 4 octombrie va avea loc si o dezbatere privind contextul politic romanesc, invitata fiind si premierul Viorica Dancila.

ULTIMA ORA Parlamentul European denunta amenintarea sistemica mpotriva valorilor UE n Ungaria si cere lansarea procedurii Articolului 7

Parlamentul European a denuntat miercuri amenintarea sistemica impotriva valorilor UE in Ungaria si a cerut Uniunii sa reactioneze prin lansarea procedurii Articolului 7, mecanismul cel mai radical de care dispune blocul comunitar, scrie AFP.

UPDATE Parlamentul European denunta amenintarea sistemica mpotriva valorilor UE n Ungaria si cere lansarea procedurii Articolului 7

Parlamentul European a denuntat miercuri amenintarea sistemica impotriva valorilor UE in Ungaria si a cerut Uniunii sa reactioneze prin lansarea procedurii Articolului 7, mecanismul cel mai radical de care dispune blocul comunitar, scrie AFP.

LIVEVIDEO Juncker prezinta n Parlamentul European Starea Uniunii:Hai sa aratam Uniunii mai mult respect si sa nu-i mai terfelim numele / Sa fim fericiti ca traim pe un continent al pacii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker tine miercuri, in Parlamentul European de la Strasbourg, ultimul sau discurs cu privire la Starea Uniunii.

VIDEO Juncker a prezentat n Parlamentul European Starea Uniunii:Hai sa aratam Uniunii mai mult respect si sa nu-i mai terfelim numele / Sa fim fericiti ca traim pe un continent al pacii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a tinut miercuri, in Parlamentul European de la Strasbourg, ultimul sau discurs cu privire la Starea Uniunii.

Parlamentul European a activat Articolul 7 impotriva Ungariei

ACTUALIZARE 14:40 Parlamentul European a activat .

Dancila, chemata in Parlamentul European sa dea explicatii

Viorica Dancila va avea in scurt timp o prima reactie in privinta dezbaterii despre Romania din Parlamentul European. Premierul va fi chemat sa vorbeasca in plenul Parlamentul European despre situatia din.

Parlamentul European a decis sa activeze Articolul 7 in cazul Ungariei. Este Romania urmatoarea tara vizata?

Parlamentul European a decis, in votul de miercuri, sa demareze procedura pentru activarea Articolului 7 in cazul Ungariei, dupa ce, marti, prim-ministrul Viktor Orban a acuzat forul european ca vrea sa umileasca o tara intreaga, potrivit Ziare. com .

Parlamentul european incepe sesiunea de toamna

Parlamentul European incepe sesiunea de toamna. E prima saptamana de plen, la Strasbourg. Este o sesiune destul de complicata pentru ca este Brexitul de rezolvat. Viitorul Uniunii Europene este pus in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )