Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache, despre raportul privind activitatea DNA: Parlamentul nu poate interveni in REVOCAREA lui Kovesi

B1 B1,
Florin Iordache, despre raportul privind activitatea DNA: Parlamentul nu poate interveni in REVOCAREA lui Kovesi

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a vorbit despre raportul privind activitatea pechetelor pe care Tudorel Toader urmeaza sa il prezinte in Parlament saptamana viitoare. El a fost intrebat, intr-o . continuă pe B1

Iordache, despre raportul privind activitatea DNA: Parlamentul nu poate interveni in revocarea cuiva

Un raport privind activitatea DNA poate fi prezentat in Parlament, dar nu poate fi votat sau adoptat si Parlamentul nu poate interveni in procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, a declarat vineri, la Slatina, deputatul PSD de Olt Florin Iordache, citat de Agerpres.

Rezultatele raportului privind activitatea DNA vor fi prezentate Parlamentului saptamana viitoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, ieri, ca saptamana viitoare va prezenta in Parlament rezultatele raportului privind activitatea DNA, a DIICOT si a Ministerului Public. El a tinut sa precizeze ca inainte de a accepta postul de ministru a primit garantii de neimplicare a factorului politic in activitatea Ministerului Justitiei, fapt care s-a respectat si se respecta si in prezent.

Florin Iordache despre legile Justitiei, dupa deciziile CCR: Cred ca e un succes pentru Parlament cum arata cele trei legi

Deputatul PSD de Olt Florin Iordache a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Slatina, ca, in opinia sa, este foarte mic procentajul de articole declarate neconstitutionale din legile Justitiei, iar cele trei legi sunt un succes pentru Parlament, relateaza Agerpres.

Florin Iordache: Parlamentul nu poate interveni in revocarea Codrutei Kovesi

Un raport privind activitatea DNA poate fi prezentat in Parlament, dar nu poate fi votat sau adoptat si Parlamentul nu poate interveni in procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, a declarat vineri, la.

Florin Iordache, anunt despre legile Justitiei: Cred ca e un succes pentru Parlament cum arata cele trei legi

Deputatul PSD de Olt Florin Iordache a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Slatina, ca, in opinia sa, este foarte mic procentajul de articole declarate neconstitutionale din legile Justitiei, iar.

Florin Iordache: Cele TREI LEGI ALE JUSTITIEI, UN SUCCES pentru Parlament

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, declaratie halucinanta despre controversatele legi ale justitiei, vehement contestate in strada. El a sustinut vineri ca este foarte mic procentajul de .

Florin Iordache: cele trei legi ale Justitiei sunt un succes pentru Parlament

Deputatul PSD de Olt Florin Iordache a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Slatina, ca cele trei legi ale Justitiei sunt un succes pentru Parlament si ca, in opinia sa, procentul articolelor declarate neconstitutionale de catre CCR este foarte mic.

Iulian Iancu, anunt de ultima ora despre Comisia de ancheta privind activitatea ANRE. Vor fi subiecte atat pentru Curtea de Conturi, cat si pentru parchete

Concluziile si propunerile Comisiei parlamentare de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) vor fi prezentate in curand. Mai exact, saptamana viitoare,.

Dan Barna: USR sustine activitatea DNA si pe Laura Codruta Kovesi la conducerea institutiei

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat joi ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi la conducerea DNA, dupa o declaratie evaziva facuta in urma cu doua zile, cand s-a declarat foarte convins ca DNA nu depinde de o singura persoana si ca nu doreste sa vorbeasca despre oameni individuali, despre staruri.

Joia viitoare voi prezenta continutul si concluziile raportului cu privire la activitatea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat astazi, in cadrul unei conferinte sustinute la sediul ministerului ca urmeaza ca peste o saptamana sa faca public concluziile raportului cu privire la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )