Libnet.ro
UNICEF

16:15

Parlamentul a aprobat infiintarea comisiei parlamentare de ancheta a SPP-ului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul a aprobat infiintarea comisiei parlamentare de ancheta a SPP-ului

Parlamentul Romaniei a adoptat astazi, cu 225 voturi pentru si 106 impotriva, proiectul de Hotarare privind constituirea Comisiei parlamentare de anchetare a activitatii Serviciului de Protectie si Paza SPP), potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul a aprobat infiintarea comisiei de ancheta asupra SPP

Infiintarea Comisiei de ancheta privind Serviciul de Protectie si Paza SPP) va fi decisa marti in s.

infiintarea comisiei de ancheta SPP, decisa azi in plenul camerelor reunite ale Parlamentului

Infiintarea Comisiei de ancheta privind Serviciul de Protectie si Paza SPP) va fi decisa marti in s.

infiintarea Comisiei de ancheta privind activitatea directorului SPP - pe ordinea de zi a plenului comun

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc astazi in plen pentru un vot asupra hotararii de infiintare a Comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea activitatilor directorului Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu, si a modului in care este posibil ca acesta sa fi implicat institutia in activitati care exced cadrul legal de functionare.

Scandalul SPP a ajuns in Parlament. infiintarea Comisiei de ancheta privind activitatea Serviciului, decisa marti in plenul reunit

Plenul comun al celor doua Camere ale Parlamentului va decide marti daca va infiinta Comisia de ancheta pentru verificarea activitatilor directorului Serviciului de Protectie si Paza SPP), Lucian Pahontu, s.

Parlamentul a votat comisia de ancheta privind activitatea sefului SPP

Plenul reunit al Parlamentului a votat joi proiectul de hotarare pentru infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care il vizeaza pe seful Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu, comisie dorita de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, dupa ce liderul PSD l-a acuzat in repetate randuri pe Pahontu ca se implica in viata politica. Potrivit proiectului de hotarare, comisia are 17 obiective si 15 membri. Au fost 225 voturi pentru si 106 impotriva, iar liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor contesta comisia la Curtea Constitutionala.

Este inca una din pacalelile cu care suntem tinuti zi de zi

Fostul premier Victor Ponta a declarat, astazi, ca infiintarea comisiei parlamentare de ancheta a activitatii SPP este inca una din pacalelile cu care suntem tinuti zi de zi pentru a nu vedea faptul ca guvernarea nu este buna, legea salarizarii a iesit un dezastru, iar Tudorel Toader si Liviu Dragnea lupta cu statul paralel din Japonia, potrivit News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )