Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul European cere aderarea Romaniei la Schengen. Cand e Parlamentul European bun si cand e rau?

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European cere aderarea Romaniei la Schengen. Cand e Parlamentul European bun si cand e rau?

Reunit in sedinta plenara la Strasbourg, Parlamentul European a adoptat, marti 11 decembrie, o rezolutie care cere admiterea Romaniei si Bulgariei in zona Schengen. Documentul a avut o majoritate confortabila, cu 514 voturi pentru, 107 impotriva si 38 de abtineri. continuă pe Adevărul

Parlamentul European cere aderarea Romaniei la Schengen. Cand Parlamentul European e bun si cand e rau?

Reunit in sedinta plenara la Strasbourg, Parlamentul European a adoptat, marti 11 decembrie, o rezolutie care cere admiterea Romaniei si Bulgariei in zona Schengen. Documentul a avut o majoritate confortabila, cu 514 voturi pentru, 107 impotriva si 38 de abtineri.

Parlamentul European cere ca Romania si Bulgaria sa fie admise in spatiul Schengen

Parlamentul European cere oficial Consiliului Uniunii Europene ca Romania si Bulgaria sa fie admise in spatiul Schengen. Rezolutia a fost adoptata cu un vot covarsitor. Comisia LIBE a adoptat.

Parlamentul European discuta admiterea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Parlamentul European discuta luni un raport care propune admiterea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, marti fiind programat votul, insa decizia finala pe acest subiect revine Consiliului UE. Documentul a fost adoptat in noiembrie de Comisia pentru Libertati Civile din PE, conform News. ro.

Cine a votat in Parlamentul European impotriva intrarii Romaniei in Schengen

Plenul Parlamentului European a votat azi o recomandare pentru primirea Romaniei si Bulgariei in Spatiul Schengen. Europarlamentarul PSD, Andi Cristea, dezvaluie insa dedesubturile acestui vot. Desi votul a fost.

Vot pentru aderarea Romaniei la Schengen. De mai bine de sapte ani, indeplinim toate criteriile necesare

Parlamentul European cere oficial Consiliului Uniunii Europene ca Romania si Bulgaria sa fie admise in spatiul Schengen. Rezolutia a fost adoptata astazi cu un vot covarsitor. Este a doua oara cand.

Parlamentul European a votat masiv pentru admiterea Romaniei in spatiul Schengen

Parlamentul European a aprobat marti o rezolutie prin care se cere admiterea fara intarziere a Romaniei si Bulgariei in zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o larga majoritate de catre europarlamentari. Rezolutia a fost aprobata cu 514 de voturi pentru, 107 impotriva si 38 de abtineri.

Parlamentul European a votat o rezolutie pentru acceptarea, fara ntrziere, a Romniei si Bulgariei n Schengen

Parlamentul European a aprobat marti o rezolutie prin care se cere admiterea fara intarziere a Romaniei si Bulgariei in zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o larga majoritate de catre europarlamentari, transmite Mediafax.

Parlamentul European a votat o rezolutie pentru acceptarea, fara ntrziere, a Romniei si Bulgariei n Shengen

Parlamentul European a aprobat marti o rezolutie prin care se cere admiterea fara intarziere a Romaniei si Bulgariei in zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o larga majoritate de catre europarlamentari, transmite Mediafax.

Parlamentul European a dat unda verde pentru admiterea Romaniei in Schengen

Parlamentul European solicita Consiliului Uniunii Europene admiterea Romaniei si a Bulgariei in spatiul Schengen, potrivit unei rezolutii adoptate, marti, dar care nu are caracter legislativ. Rezolutia a fost adoptata cu 514 voturi pentru, 107.

Parlamentul European discuta luni un raport in favoarea admiterii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Parlamentul European discuta luni un raport in favoarea admiterii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, marti fiind programat votul, insa decizia finala pe acest subiect revine Consiliului UE. Documentul a fost adoptat in noiembrie de Comisia pentru Libertati Civile din PE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )