Libnet.ro
UNICEF

12:45

Politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, astazi, la Focsani, ca politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant atat cu Parlamentul, cat si cu Guvernul, si ca este dispus sa dezbata motivul pentru care s-a marit inflatia si cum influenteaza politica de refinantare, el comentand astfel declaratiile facute in Parlament de catre guvernatorul BNR Mugur Isarescu, potrivit carora BNR a fost nevoita sa majoreze de doua ori dobanda de politica monetara din cauza cresterii accelerate a inflatiei si a deprecierii leului. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea ii raspunde lui Isarescu: Politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant. Suntem dispusi sa dezbatem motivul majorarii inflatiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi la Focsani ca politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant atat cu Parlamentul, cat si cu Guvernul, si ca este dispus sa dezbata motivul pentru care s-a marit inflatia si cum influenteaza politica de refinantare.

Liviu Dragnea: Politica monetara a BNR trebuie realizata in urma unui dialog cu Guvernul si cu Parlamentul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut joi politica monetara a BNR trebuie realizata in urma unui dialog constant cu Guvernul si cu Parlamentul, si a precizat ca vor fi facute publice atat scrisoarea pe care i-a transmis-o guvernatorului Bancii Nationale, cat si raspunsul pe care l-a primit de la acesta.

Razboi intre Liviu Dragnea si Mugur Isarescu. Politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant cu Parlamentul si Guvernul

Razboi total intre Liviu Dragnea si Guvernatorul BNR. Liviu Dragnea a dezvaluit ca a comunicat cu Mugur Isarescu prin scrisori. Intrebat de ce nimeni de la PSD nu a mers la Comisia economica , acolo unde a fost.

Mai are Banca Nationala a Romaniei o strategie de politica monetara?

Pe site-ul Bancii Nationale a Romaniei inca mai scrie ca strategia sa de politica monetara este tintirea directa a inflatiei. Acest cadru de politica monetara a fost adoptat de numeroase tari dezvoltate sau cu economii emergente incepand din 1990, pornindu-se de la premisa ca o politica monetara bazata pe reguli transparente, in conditiile independentei bancilor centrale, poate asigura mai bine stabilitatea preturilor decat o politica monetara discretionara. intr-o analiza de la FMI, referitoare la stadiul actual al tintirii inflatiei la nivel global Inflation Targeting: Holding the Line, iulie 2017), se arata ca dovezile empirice cu privire la performanta tintirii inflatiei sustin, dar nu in totalitate, eficienta acestui cadru pentru obtinerea unei inflatii scazute, reducerea volatilitatii inflatiei si ancorarea asteptarilor inflationiste.

Actiunile Amazon.com au scazut ieri cu pana la 7,4% in urma unui avertisment al presedintelui Trump

Actiunile Amazon. com au scazut miercuri cu pana la 7,4%, reducand capitalizarea gigantului de comert online cu 53 de miliarde de dolari, in urma unui avertisment al presedintelui Donald Trump, care a indicat posibila intentie a acestuia de schimba regimul fiscal de care beneficiaza compania, transmite Reuters.

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. La fata locului a ajuns si un echipaj de descarcerare

Doi barbati si o femeie au ajuns la spital, marti-dimineata, 27 martie 2018, in urma unui accident rutier in care doua masini au fost implicate.

Un roman a murit in Germania, in urma unui grav accident. A fost proiectat la 70 de metri dupa impact

Un barbat de 43 de ani, din Medias, a avut parte de un sfarsit tragic in Germania. Acesta a murit in urma unui accident de masina care a avut loc la finalul saptamanii trecute. Barbatul era singur i.

Sibiu: Trafic blocat pe DN 14, intre Dumbraveni si Hoghilag in urma unui accident

Traficul este blocat pe DN 14, intre Dumbraveni si Hoghilag in urma unui accident din care a rezultat ranirea unui sofer. Astfel, circulatia este deviata pe drumul judetean 142 E, informeaza Hotnews. Un.

Venezuela: 68 de oameni au murit in urma unui incendiu la o sectie de politie (FOTO)

Un numar de 68 de oameni au murit intr-un incendiu ce a izbucnit la o sectie de politie din orasul Valencia, Venezuela, in urma unei revolte a detinutilor. Astfel, mai multi detinuti au dat fos saltelelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )