Libnet.ro
UNICEF

22:32

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu a spus CUM va VOTA la ALEGERILE PREZIDENTIALE, TURUL DOI

B1 B1,
EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu a spus CUM va VOTA la ALEGERILE PREZIDENTIALE, TURUL DOI

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu spune ca va merge la vot duminica, 24 noiembrie, la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019, dar nu va vota cu inima, ci cu. continuă pe B1

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. CTP, EPIC: Comparatia intre Viorica Dancila si o fabula a grecului Esop

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. CTP, EPIC: Comparatia intre Viorica Dancila si o fabula a grecului Esop. Cristian Tudor Popescu a comentat intr-un stil ironic gafa.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Noi rezultate dupa iesirea de la urne

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, arata datele unui exit-poll realizat de IRES la iesirea de la urne.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Primele REZULTATE OFICIALE, doar la Antena 3

Antena 3 va difuza singurul si cel mai precis exit-poll al acestor alegeri prezidentiale,realizat de CURS-Avangarde, in aceasta seara, la ora 21. Imediat .

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale, la Antena 3

Romanii voteaza in numar impresionant in diaspora, mai multi ca in urma cu doua saptamani, iar peste cateva ore se deschid urnele si in tara. in finala.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Anunt-soc facut de un lider PSD dupa aflarea REZULTATELOR

Desi Klaus Iohannis a castigat clar alegerile prezidentiale din acest an, cu un avans de circa 30 de procente, unii lideri PSD acuza.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Avem REZULTATELE ALEGERILOR PREZIDENTIALE!

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 realizat de CURS si Avantgarde la comanda An.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Scor INCREDIBIL in aceste clipe. Lovitura care poate DECIDE totul

Cu o ora inaintea inchiderii urnelor in Romania, emotiile incep sa se risipeasca in cele doua tabere. Daca au existat vreodata.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Gabriela Firea: Felicitam castigatorul, dar dupa cifrele oficiale

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca le multumeste tuturor celor care au votat-o pe Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Victor Ponta: PSD n-a luat niciodata un scor atat de prost

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll, ca nu este bucuros de faptul ca a castigat candidatul PNL, Klaus Iohannis, si a adaugat ca, in schimb, liderul PS.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Scenariu-BOMBA. Cum arata cifrele la PSD si PNL

Cu mai putin de trei ore inaintea inchiderii urnelor in Romania, PSD si PNL stau cu ochii pe datele din teren. Iar daca la unii e bucurie, la altii cifrele arat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )