Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este Mircea Banias. Ultima achizitie a PNL bate recordul la traseism

Adevărul Adevărul,
Cine este Mircea Banias. Ultima achizitie a PNL bate recordul la traseism

PNL a decis luni sa-i primeasca in partid pe toti parlamentarii din Pro Romania care au demisionat din partidul lui Victor Ponta si care au votat investirea Guvernului Orban. Printre acestia se numara si Mircea Banias, care, de-a lungul carierei sale politice a schimbat nu mai putin de cinci partide. A pornit din PNL la mijlocul anilor 90 si s-a intors in PNL. continuă pe Adevărul

Cine este medicul Mircea Beuran, sef de sectie la Spitalul Floreasca. De ce era atat de cautat de pacienti

Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, a fost demis din functie, in urma cu o zi. Decizia a fost confirmata si de Ministerul Sanatatii, fiind strans legata de decesul pacientei de 66 de ani. Femeia bolnava de cancer a murit la cateva zile dupa ce a luat foc pe masa de operatie, .

Cine este si cum arata sotia lui Daniel Buzdugan. Monica a fost mereu o prezenta extrem de discreta

Daniel Buzdugan este deja de ani buni o prezenta cunoscuta in Romania. Cu toate astea, sotia sa a continuat sa ramana o prezenta discreta, respectand astfel intimitatea familiei sale. Cum arata aceasta si cine este? Cine este sotia lui Daniel Buzdugan? Daniel si Monica au o casnicie fericita deja de ani buni, iar rodul iubirii .

Cine este iubitul lui Leonard Miron. Cum a reactionat mama fostului prezentator TV dupa ce s-a scris despre relatia lor

Leonard Miron s-a stabilit de mai multi ani in Marea Britanie, alaturi de iubitul sau spaniol, Miguel. in urma cu mai multi ani, barbatul a facut mai multe dezvaluiri despre relatia lui. Cei doi sunt impreuna de 18 ani, iar mama lui Leonard, desi a acceptat relatia lor, a fost afectata de articolele aparute in .

Cine este actrita lovita in cap cu trofeul la Golden Globes

Joey King, actrita nominalizata la Globurile de Aur pentru rolul din The Act nu a castigat mult ravnitul trofeu, insa a fost lovita in cap cu el. Iata ce s-a intamplat mai exact! .

Cine este politistul care a indraznit sa il infrunte pe deputatul PSD, pe Aeroportul din Suceava. Oamenii cred ca nu va ramane nepedepsit

Politistul care nu s-a lasat intimidat de deputatul PSD Ilie-Razvan Rotaru pe Aeroportul Suceava a primit o multime de mesaje de sustinere din partea internautilor. Unii sunt de parere insa ca omul legii si-a compromis cariera. Cristian Tuduruta este este politistul care a indraznit sa il infrunte pe deputatul PSD, pe Aeroportul din Suceava Pe .

Cine este singura persoana pe care Meghan Markle si Printul Harry o urmaresc pe Instagram

Febra internetului si, implicit, a retelelor de socializare, a cuprins intreaga planeta, inca de la aparitia acestora. De la mic la mare, fie un necunoscut sau o celebritate, trebuie sa existe si in mediul virtual. in mediul retelelor de socializare. Cine este singura persoana pe care Meghan Markle si Printul Harry o urmaresc pe Instagram .

Jennifer Aniston a primit inelul de logodna? Cine este noul barbat din viata ei?

Jennifer Aniston a bifat una dintre cele mai reusite aparitii la Golden Globes 2020, insa un anume detaliu a fost cel care a atras privirile tuturor. Este vorba despre inelul purtat de actrita care i-a dus pe toti cu gandul la o posibila. logodna! .

RAZBOIUL E APROAPE! Cine este eligibil pentru a fi recrutat de Armata Romana! Vezi daca te afli pe lista

Perspectiva unui razboi in Orient este tot mai aproape in contextul amplificarii tensiunilor dintre SUA si Iran. Teama privind izbucnirea unui razboi de amploare au determinat unele voci sa prevada inclusiv.

Cine este procurorul Horatiu Radu, considerat unul dintre candidatii-surpriza la sefia Parchetului General

Procurorul Razvan Horatiu Radu este unul dintre cei care si-au depus candidatura pentru functia de sef al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. inscrierea sa in cursa este.

Cine este tanara care a prins Crucea de Boboteaza, la Constanta, insa a fost la un pas sa ramana fara ea. Mesajul postat pe Facebook dupa ce insusi iPS Teodosie i-a recunoscut reusita

Tanara care a prins crucea aruncata in mare, la Constanta, insa a ramas pentru cateva clipefara ea dupa ce un tanar i-a smuls-o din mana, este Antoanela Manac, o sportivaprofesionista, ea fiind componenta a Lotului National de Triatlon si campioana nationala si balcanica la Triathlon si Duathlon.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )