Libnet.ro
UNICEF

18:15

Expert Forum: Banii pentru partide in 2020, alocati in functie de numarul parlamentarilor, nu al voturilor. Principalul beneficiar a fost Partidul Pro Romania

Hotnews Hotnews,
 Expert Forum: Banii pentru partide in 2020, alocati in functie de numarul parlamentarilor, nu al voturilor. Principalul beneficiar a fost Partidul Pro Romania

Expert Forum a semnalat, miercuri, faptul ca, prin bugetul pe anul acesta, partidele primesc subventii in functie de numarul parlamentarilor pe care ii au inscrisi la data 1 ianuarie 2020, nu dupa numarul de voturi obtinute, asa cum prevedea Legea 3342006 a finantarii partidelor politice, noteaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei, la Antena 3: Banii pentru majorarea salariilor profesorilor sunt prevazuti in buget

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti, la Antena 3, ca banii pentru majorarea salariilor profesorilor sunt prevazuti in buget.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2020. Ce ZODII se vor imbogati si CINE VA AVEA PROBLEME de SANATATE, in acest an!

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2020.

MIHAI VOROPCHIEIVICI anunta runele pentru ianuarie 2020: Vesti cumplite pentru aceste ZODII

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea din 5 ianuarie de la Adevaruri ascunse runele pentru ianuarie 2020. Rune BERBEC Berbecii au parte de surprize si mare noroc la bani luna.

ICCJ isi constituie completurile de judecatori pentru anul 2020

Tragerile la sorti pentru desemnarea membrilor completurilor de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pentru anul 2020 sunt programate luni, in sedinta publica, relateaza News. ro.

Banii pentru cresterile salariale au fost blocati

Profesorii raman fara majorarile de salarii promise pentru data de 1 septembrie 2020. Legea salarizarii le-ar fi adus aceste cresteri consistente, potrivit grilei din 2022, dar premierul Orban spunea ca aceste cresteri ar fi discriminatorii fata de ceilalti bugetari.

Ministrul Muncii cere ANOFM sa spuna cui a dat banii pentru stimularea angajarilor: Scoatem totul la lumina

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat in noaptea de luni spre marti, pe Facebook, ca va cere astazi Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de munca sa spuna cum s-au cheltuit si la ce firme au ajuns subventiile date pentru stimularea angajarilor.

Incendiar! CARMEN HARRA, noi PREVIZIUNI BOMBA pentru anul 2020: VA FI DIVORTUL ANULUI

Celebra clarvazatoare Carmen Harra a anuntat o importanta serie de schimbari care vor avea loc in lumea mondena in anul 2020. Desi nu cunoaste multe detalii despre cuplurile celebre din Romania, Carmen Harra.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2849 seconds )