Libnet.ro
UNICEF

21:17

Ioana Constantin (PMP): Pare ca toti cei din USR care il urasc pe Nicusor Dan incearca din rasputeri sa dinamiteze orice posibila intelegere intre partide

B1 B1,
Ioana Constantin (PMP): Pare ca toti cei din USR care il urasc pe Nicusor Dan incearca din rasputeri sa dinamiteze orice posibila intelegere intre partide

Ioana Constantin, secretar general adjunct alPMP si candidat la Primaria Sectorului 1, a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca USR se opune unei intelegi intre partidele de dreapta pentru sustinerea lui. continuă pe B1

Ioana Constantin (PMP): Partidele lui Barna si Ponta ar putea incerca o alianta. Stanga noua. Suntla fel de coerente

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca partidele USR si Pro Romania ar putea incerca o alianta, pentru ca sunt la fel de coerente. Partidele lui.

Ioana Constantin (PMP), despre Clotilde Armand: il ataca gratuit pe Basescu intr-un moment in care e nevoie de intelepciune si luciditate

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, il apara in fata lui Clotilde Armand pe fostul presedinte Traian Basescu. Armand il ataca gratuit exact intr-un moment in care e nevoie de intelepciune si luciditate, crede Constantin.

Ioana Constantin (PMP): Educatia e prioritate in fiecare zi, nu doar in campania electorala. Criza sanitara din acest an ne-a aratat tuturor ca scoala romaneasca este extrem de nepregatita

Ioana Constantin, secretar general adjunct alPMP, anunta ca a semnat scrisoarea de angajament propusa de Consiliul National al Elevilor, prin care acestia cer reprezentantilor partidelor politice asumarea un.

Ioana Constantin (PMP): Guvernul si clasa politica ar putea fi primele vizate de posibile tensiuni sociale, in contextul pandemiei. Apoi, cred ca va exista o oarecare tendinta de a blama marile puteri economice ale lumii (VIDEO)

O pandemie combinata cu pierderi de locuri de munca si o recesiune prelungita ar putea da nastere unor tensiuni sociale care se pot transforma in razbunari politice, avertizeaza futurologul Francis Fukuyama.

Veste pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla acum in intreaga lume

Criza COVID-19 pare sa declanseze sfarsitul erei petrolului. Cresterea vanzarilor de vehicule electrice si trecerea la surse regenerabile de energie au generat deja previziuni de scadere pentru cererea de petrol pe termen lung. Pandemia scoate din calcul petrolul. Veste pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina Criza sanitara pare sa fi determinat depasirea .

Veste proasta pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla acum cu preturile la pompa

Intr-o singura luna pretul combustibilului s-a scumpit cu 2%, astfel ca un plin de benzina costa, astazi, cu 5 lei mai mult decat la inceputul lui iulie. Ce spun expertii despre cresterea ingrijoratoare a preturilor, in continuare. Atentie soferi! Au crescut preturile la pompa Expertii in energie sustin ca majorarea preturilor la pompa este intr-o .

Pericol pentru toti cei cu centrale de apartament electrice. Asa pot ramane fara bani

Tentativa de frauda la adresa clientilor Electrica! Compania Electrica Furnizare anunta existenta unei tentative de phishing prin intermediul careia clientii sunt notificati cu privire la emiterea unor facturi si indemnati sa faca plata acestora prin accesarea unui link reprezentand un numar de cont. Clientii sunt sfatuiti sa nu introduca date cu caracter personal sau sa .

Toti cei cu cont bancar sunt vizati. Ce au decis acum autoritatile romane

Statul vrea sa poata identifica rapid romanii cu conturi bancare, asa ca ANAF va crea un Registru special care va cuprinde toate informatiile privind conturile bancare si de plati ale cetatenilor romani. Astfel, se doreste depistarea rapida a spalarii de bani. ANAF va crea un registru in care vor fi trecute toate conturile bancare ale .

Cum arata, de fapt, parul natural al Biancai Dragusanu. Toti cei de pe plaja s-au uitat lung la ea

Bianca Dragusanu este mereu pregatita pentru orice, doar e singura diva care va avea propria scoala pentru alte frumuseti. Cu toate astea, si-a surprins fanii mai putin aranjata. Cum arata parul natural al vedetei? Cum arata parul natural al Biancai Dragusanu? Bianca Dragusanu i-a surprins pe fanii ei cu o poza in care si-a lasat .

Alianta de dreapta a inceput cu stangul. Mutarea facuta de Barna care nemultumeste o tabara din USR

Fuziunea partidelor lui Dacian Ciolos si Dan Barna a inceput cu neintelegeri. Sedinta comuna USR-PLUS, care urma sa pregateasca saptamana aceasta congresul de unire a celor doua partide, a fost amanata din cauza nemultumirilor exprimate de mai multi membri ai Biroului National al USR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )