Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre alegerile locale Nu exclud unele negocieri intre partide, insa PNL ar trebui sa mearga singur

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre alegerile locale Nu exclud unele negocieri intre partide, insa PNL ar trebui sa mearga singur

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca nu exclude negocieri intre partide cu privire la alegerile locale, insa a sustinut ca PNL ar trebui sa mearga singur in aceste alegeri. continuă pe Antena3

Ce spune Klaus Iohannis despre conflictul SUA-Iran. Cat de afectati sunt romanii care traiesc in Orientul Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca e in contact permanent cu ministrul Apararii si cu ministrul de Externe in contextul conflictului dintre SUA si Iran. Noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. Avem reprezentante, sunt o serie de cetateni romani expusi in zona. Ne preocupa si vom lua toate masurile pentru a fi un sprijin real daca este nevoi, a spus Iohannis, aflat in Germania.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale si parlamentare din 2020: PSD are capacitatea de a castiga. Guvernul Orban ne ajuta din plin

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Buzau, ca partidul pe care il conduce are capacitatea de a castiga atat alegerile locale, cat si cele parlamentare din acest an.

Principalele declaratii ale Presedintelui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Nu exclud unele negocieri intre partide, dar un partid care a urcat in sondaje trebuie sa mearga singur pentru a-si dovedi puterea si curajul --- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a declarat referindu-se la admiterea in PNL a unor parlamentari care au sustinut motiunea de cenzura care a dus la caderea Guvernului Dancila, ca este vorba de politicioeni care au sustinut demersurile PNL, in baza unor negocieri politice --- *ACTUALIZARE - intrebat despre dublarea alocatiilor, Presedintele a declarat ca la acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern, pentru ca este vorba de niste sume care nu sunt cuprinse in buget --- *ACTUALIZARE - Iohannis, despre alegerile anticipate: Motiunea de cenzura e o varianta prin care se poate initializa acest proces, dar tehnic si demisia este o metoda prin care se poate initializa acest demers. Aceste chestiuni le voi discuta si cu premierul si cu altii --- *ACTUALIZARE - Iohannis despre intentia Exxon de a vinde participatia la Marea Neagra, posibil catre Gazprom: Este o chestiune care ne preocupa. Aceasta informatie care circula nu e reala. Orice tranzactie se face in conditiile legii --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Iohannis, despre primirea in PNL a fostilor lideri Pro Romania: Au sprijinit demersurile PNL. Au existat negocieri politice, care acum s-au finalizat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat de inteles ca fostii lideri ai Pro Romania, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu, au fost primiti in PNL pentru ca au contribuit la demersurile liberalilor de a da jos.

Klaus Iohannis despre o mai mare implicare in Orientul Mijlociu: Romania este interesata sa faca parte din statele care se ocupa si de actiuni de reconstructie (VIDEO)

Romania ar fi interesata sa faca parte din randul statelor care se ocupa de actiuni de reconstructie implicare, in situatia in care NATO se va implica mai mult in Orientul Mijlociu, a declarat presedintele.

Klaus Iohannis crede ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca nu exclude negocieri intre partide cu privire la alegerile locale, insa a sustinut ca PNL ar trebui sa mearga singur in aceste alegeri.

Iohannis, despre traseistii primiti in PNL: Au fost politicieni care au sustinut demersurile PNL, in baza unor negocieri politice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referindu-se la admiterea in PNL a unor parlamentari care au sustinut motiunea de cenzura care a dus la caderea Guvernului Dancila, ca este vorba de politicioeni care au sustinut demersurile PNL, in baza unor negocieri politice, care s-au finalizat ASTFEL.

Iohannis discuta cu Orban despre alegerile anticipate. Demisia premierului se ia in calcul

Klaus Iohannis a anuntat, joi seara, la Palatul Cotroceni, ca l-a chemat, vineri, pe Ludovic Orban, .

Klaus Iohannis a participat la sedinta Guvernului landului Bavaria: Relatiile dintre Romania si Bavaria sunt unele foarte deosebite

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti dimineata, la sedinta Guvernului landului Bavaria. in declaratia de presa comuna, cu prim-ministrul Markus Soder, seful statului a vorbit despre relatiile.

Ion Cristoiu: Fara alegerile anticipate, PNL se duce la vale. Klaus Iohannis va face orice sa aiba loc

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban trebuie sa-si dea demisia pentru a se ajunge la alegerile anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )