Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta: Evident ca s-ar impune amanarea alegerilor. Avem 3.200 ori sapte partide, sau cate sunt. Care e sansa sa nu luam microbul?

Adevărul Adevărul,
Ponta: Evident ca s-ar impune amanarea alegerilor. Avem 3.200 ori sapte partide, sau cate sunt. Care e sansa sa nu luam microbul?

Liderul Pro Romania a afirmat, miercuri seara, ca s-ar impune aminarea alegerilor, intrucat exista risc prea mare de infectare a populatiei. El face referire la faptul ca sunt 3. 200 de localitati, cu candidati de la toate partidele, iar campania electorala presupune intalnirea cu multi oameni. Care e sansa sa nu luam microbul?, afirma Ponta. continuă pe Adevărul

Victor Ponta cere amanarea alegerilor locale. Care e sansa sa nu luam microbul?

Liderul Pro Romania a declarat ca s-ar impune aminarea alegerilor, intrucat exista risc prea mare de.

Partidul lui Ponta, evaluat dezastruos in sondaje, cere amanarea alegerilor locale

Partidul Pro Romania, condus de Victor Ponta, sustine ca ar fi oportuna amanarea alegerilor locale -.

Deputatul Marian Cucsa a depus un proiect de lege pentru amanarea alegerilor locale

Deputatul Marian Cucsa, secretar general al Partidului Republican, a depus luni, la Parlament, un proiect de lege in care propune amanarea alegerilor locale din 27 septembrie pentru a preveni raspandirea noului coronavirus, informeaza Agerpres.

Ionut Mosteanu (USR) recomanda amanarea alegerilor locale: Nu putem sa ne prefacem ca totul e in regula. Va fi un fiasco

Purtatorul de cuvand al USR Ionut Mosteanu explicat luni la Adevarul Live ca este in favoarea unei noi amanari a alegerilor locale in contextul pandemiei cu COVID-19. Acesta a mai adaugat ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa puna la aceeasi masa partidele electorale cu AEP, medici si epidemiologi pentru a stabili daca acestea ar trebui sa aiba loc sau nu.

PSD nu accepta amanarea alegerilor locale

Social-democratii nu sunt de acord cu o amanare a alegerilor locale, deja amanate o data, si conside.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )